Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna dzisiaj bezwzględnie złamała mi serce.

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i dziś moja pierwsza dziewczyna mnie rzuciła po 5 miesiącach. Nigdy z nikim nic mnie nie łączyło, nawet pocałunki ale kiedy ją spotkałem to pomyślałem że jest ideałem, przez cały czas byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, nigdy nikogo tak bardzo nie kochałem, zrobiłbym dla niej wszystko. Czasami były jakieś kłótnie ale szybko się godziliśmy, przez ostatnie półtora przestała się odzywać, miała wrócić na studia ale powiedziała że zostaje w mieście. Dziś rano usunęła związek i napisała że mnie zdradziła dziś w nocy na imprezie, a potem bezwstydnie dorzuciła że nie chce już ze mną być i że możemy być przyjaciółmi... Najgorsze jest to że ona mówiąc to nie miała wstydu i śmiała się przez słuchawkę. Strasznie cierpię bo chyba nawet wiem kto to po tym co dzieje się teraz na jej fb.

Gość gość
suka, nie ma co się przejmować, lepiej dla Ciebie, że dała Ci spokój

Gość gość
wszystkie to kurwy :'(,jebać je stary.Zabawią się i porzucą.

Gość gość
dosłownie jebać,tylko do tego się nadają,szmaty pierdolone.

Gość gość
nie wszystkie. Ale ta akurat była suką. kiedyś będziesz cię cieszył z tego ze skończyło, się za wczasu.

Gość gosia576587
Poznasz jeszcze niejedna dziewczyne

Gość gość
i wszystkie będą p**********e :D.

Gość gość
chciałem tylko miłości i zrozumienia a w zamian dostałem kłamstwo i obłudę. Najgorsze jest to że typ ją wykorzystał na raz a ona wierzy w miłość! Przecież to chore!

Gość gość
chuj jej w dupę,niech spierdala ,suka.Ty też tak rób jak one,posuwaj je,na nic innego nie zasługują,puszczalskie ...

Gość gość
widzę że sami skrzywdzeni chlopcy sie tu wypoeiadają :D i nie nie wszytskie takie są, ale tez kwestia tego czy takie spokojne miłe dziewczyny cie interesuja. Bo jeśli nie to tylko do siebie miej pretensje że historia znowu kończy sie tak a nie inaczej.

Gość gość
WŁAŚNIE ONA TAKA BYŁA! NIE CHCIAŁA SIE ZE MNĄ UMÓWIĆ! Na randki przychodziła skronie ubrana, ma mało znajomych na fb, 3 zdjęcia, na czacie same dziewczyny i do tego twierdziła że miała jednego chłopaka 2 lata temu! Była spokojna i grzeczna, do 4 randki nie dała się złapać za rękę.

Gość gość
nie wiem jak autora,mnie tak i co mam z tego?Te miłe i spokojne albo mnie nie chcą,albo okazują się takie same jak te niespokojne :(.Pierdolę...

Gość gość
Tak! Te miłe i spokojne to często typ "księżniczek" które szukają księcia dlatego są taki zahukane.

Gość gość
niepotrzebnie w tak młodym wieku dostałeś taka nauczkę.. Powodzenia, są fajne dziewczyny na swiecie, trafisz , a ta panną się nie przejmuj bo nie warto

Gość gość
to trafiło się dwóch chłopów w podobnym wieku zranionych przez płeć przeciwną,ja ,tak samo jak Autor,mam 20 lat, i też mi jedna dop*********a równo.

Gość gość
Odpowiedz jej "ja tez cie zdradziłem i to nie raz z prostytutka". Oko za oko

Gość gość
a to k****,suka.

Gość gość
trzeba było jej powiedzieć :ty kurwo,nawet nie wiesz jak się błaźnisz,latasz z dupą wciąż przy ścianie ,zamiast żyć kurwa normalnie.

Gość gość
im wcześniej zbieracie takie doświadczenia tym lepiej. Pocierpisz z rok, ale będziesz dzięki temu wiedział jak należy postępować z kobietami i pod jakim kątem wybierać tę na stałe. Lepiej jak cię jakaś rzuci po 5 miesiącach niż gdyby miała to zrobić po 5 latach. Może mniej byś cierpiał, ale znaleźć kogoś byłoby ci w tym wieku trudniej.