Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tekla_M

grypa

Polecane posty

Gość Tekla_M

Szanowni Internauci! Od kilku miesięcy zbieram materiały do książki dotyczącej szczepień przeciwko grypie w Polsce, zarówno ich historii jak i współczesnych zagadnień. Przejrzałam już wiele różnorodnego materiału, jednakże zdałam sobie sprawę, że ciężko mi będzie samej dotrzeć do wielu interesujących rzeczy – stron internetowych, dokumentów, źródeł archiwalnych, opinii, materiałów ikonograficznych, prac naukowych, popularno-naukowych i publicystycznych, prac historycznych jak i współczesnych. W związku z tym postanowiłam zwrócić się z prośbą do Was o pomoc w tej sprawie - jeśli dysponujecie jakimiś materiałami dotyczącymi tego zagadnienia i zechcielibyście podzielić się ze mną wiedzą na ten temat, byłabym bardzo wdzięczna. Chętnie nawiążę kontakt mailowy także z osobami, które miały własne doświadczenia ze szczepionkami przeciwko grypie – czy to pozytywne, czy negatywne lub mają na ten temat własne spostrzeżenia i przemyślenia. Mail do mnie: influenza707@gmail.com. Z pozdrowieniami – Tekla M. Opiszę na każdego maila.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować