Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poradźcie coś

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 17 lat i chcę się dowiedzieć jak mam dobrze naliczyć cere mam suchą skórę na policzkach i wkoło oczu otóż mam cere naczynkowa i ciągle czerwone policzki otóż tak rano nakładam korektor i fluid wygladzajaco matujacy vollaris i tak cały dzień w szkole przychodzę do domu to zmywam to zwykła wodą taką letnią i wieczorem przed pojściem spać np. żel maseczka z flosleku czy z ziaji krem na naczynka a ogólnie to krem z nivei i co robię źle codziennie nawilżam tą skórę a ciągle jest źle nir chcę pakować chemi w skórę najchętniej to bym w ogóle nie nakladala makeupu ale muszę bo te policzki są mega czerwone non stop i ciągle się nagrzewaja jeju ciągle mam z nimi problem i przez to muszę nakładać korektory itp i skóra mi się wysusza co ja robię nie tak jak myslicie?

Gość gość
może masz uczulenie na któryś z tych kosmetyków. powinnaś się udać do dermatologa a nie eksperymentować.

Powinnas isc do dermatologa. A fluid tylko do cery wrazliwej. No i myj twarz jakims zelem bez mydła- wysusza i podraznia.

Gość gość
sprobuj zelu do higieny intymnej koniecznie z odpowiednim ph