Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja także nienawidzę mojego byłego kochanka

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę mojego byłego kochanka za to, że zniszczył mi życie. Za to, że obiecywał złote góry a ch*j z tego wyszło, za to, ze ukradł mi prawie 3 lata mojego życia i cennego czasu, gdzie mogłam je sobie ułożyć inaczej, mogłam kogoś poznać wartościowego i mieć świetne życie. A najbardziej nienawidzę go za to, ze kiedy się widujemy to całuje mnie w policzek, albo kiedy dzwoni to udaje, ze wszystko jest ok miedzy nami a nie jest! Za to, że przez k****a nie rozwinęłam firmy tak jak powinnam, za to, że mnie oszukiwał, ze się spotkamy a siedział wtedy w domu i telefon specjalnie zostawiał w samochodzie. Za to , że jak mnie kiedyś widział w miejscu publicznym i był z nią to zwiał. Za to, że okazał się tchórzem i frajerem i nie mówię tu o tym, że nie miał odwagi odejść od swojej kobiety ale o tym, że nie potrafił zwyczajnie się spotkać i szczerze pogadać. Mam nadzieję, że ten wpis pomoże mi otworzyć nowy rozdział w swoim życiu i że jeszcze wszystko mi się poukłada i jak tego dziada zobaczę na ulicy to będę miała odwagę odwrócić głowę i przejść na drugą stronę. Dziękuję za uwagę. Slowa wsparcia mile widziane.

Gość gość
kolejna niepotrzebna prowokacja !! :D

Gość gość
Akurat to nie prowo. Zapewniam. Widać młoda jeszcze jesteś i mało przeżyłaś.