Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość18

Mój chłopak po 3 latach chce przerwy.

Polecane posty

Gość gość18

No wiec jestem z chłopakiem od 3 lat. Na poczatku zwiazku musialam wyleciec z kraju na pół roku powiedzial, ze bedzie czekac i dotrzymał słowa. Wszystko było ok przez pare miesiecy potem zaczelismy sie klocic i zrywac, mialam zakazy na wszystko szczegolnie sie czepial o kolezanki i o mój biust, ze nosze bluzki z dekoltem, zaczelo mnie to denerwowac ale zrobilam to dla niego i bylo wszystko ok. Po roku stracilam z nim dziewictwo. Mowilam mu ze on jest tym jedynym on tak samo mowil mi. Zerwal ja sie wkurzylam i chcialam pokazac mu co stracil, wiec znalazłam kolege z ktorym mialam plan zeby zrobic mu na zlosc, przejal sie tym powiedzial ze mam go zostawic, bo on mnie nie kocha, ze tylko chce jednego. Wrocilam do bylego. Po paru miesiacach znowu zerwal i znowu mu zrobilam na zlosc, i znowu do mnie wrocil. Od tamtej pory nie mam fb, nie kontaktuje sie z nikim z zadna kolezanka. Caly czas jak zrywalismy to mi wypominal o tych chlopakach, ale on mogl sobie siedziec z kolezankami mimo, ze ja nie wiedzialam co on robi tak naprawde. Wczoraj jechalam do cioci bo urodzila coreczke 90 km od mojej miejscowosci okazalo sie ze nie pojdziemy do niej zmienilismy trase z rodzicami i pojechalismy do babci na urodziny, oczywiscie dowiedzialam sie o tym w samochodzie dopiero, on juz mial wielki problem o to i ze mna zerwal. W sobote bylam u niego i tez nie bylismy razem ale wrocil do mnie, kochalismy sie 2 razy a on zerwal, bo powiedzial ze chce przerwy. Nie wiem co mam o tym myslec czy on wroci do mnie czy nie. Naprawde go kocham i mi na nim zalezy.

Gość Martyna12
Powiem ci, że ty nie byłaś wobec niego fair. Ale skoro zrobiłaś dla niego wszystko usunełaś fb, nie kontaktujesz się z koleżankami, nie chodzisz z dekoltem to wielkie poświęcenie. Po prostu twój facet, bawi się tobą, bo wiem, że zawsze do niego wrócisz mimo wszystko. Przerwa? Albo cie kocha i z toba jest albo niech spierdziela, nie czekaj na niego, znowu zaciągnie cię do łożka i zerwie z toba po 3 dniach? To nie ma sensu olej dupka

Gość gość
Dziecinada i tyle, albo sie z kims jest albo nie . A tj pisala Martyna on sie zwyczajnie bawi twoimi uczuciami

Gość gość
to toksyczne uzaleznienie, nie milosc