Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej kochani, mam taki problem że po ciąży zgromadziło mi się troszkę zbędnych kilogramów i walczę już tak z nimi z pół roku i nic, ciągle efekt jo-jo. Już nie mam sił normalnie, jak tu schudnąć.

Gość gość
a ja znalazłam fajny klub u siebie w mieście (Marcelinka w Poznaniu), poszukaj też! jest dużo dobrych miejsc gdzie są ciekawe zajęcia dla kobiet po ciąży!

Postaw przede wszystkim na ruch, z resztą przy małym dzieciątku jest dużo pracy to czasu usiąść czasem nie ma, a karmisz piersią? bo jak nie to możesz się wspomóc np kawa slim coffee lub jakimś suplementem.

Najważniejsze jest prawidłowe odżywianie, może napisz coś więcej, wtedy będziemy mogły coś poradzić :)

Gość lupinn
Jeżeli chcesz zrzucić te kilka kilo wystarczy przejść na dietę a do tego zastosować Foreverslim.Na diecie będzie ci zdecydowanie lepiej nie będziesz chodziła głodna ani zła.Ważna jest również jakaś forma ruchu ale tu sądzę że przy dziecku tej aktywność masz dość sporo.

Najlepszym sposobem na schudnięcie jest zdrowa dieta i aktywność fizyczna. Można się wesprzeć też specjalnymi zabiegami na przykład z udziałem urządzeń Endermolab lub Maximus, szczególnie tam gdzie pojawia się problem cellulitu.

Gość gość
No w tej chwili już właśnie nie karmię piersią. Aktualnie ważę 70 kg przy wzroście 164 cm, to same widzicie że to dość sporo. Tak przy dziecku jest dużo ruchu ale potrzebuję czegoś więcej bo chyba nic na mnie nie działa.

Gość gość
Ja równiez mialam problem z figurą po ciązy. Zapisalam się na silownię, a oprocz tego chodzilam na zabiegi wyszczuplające. Mialam robioną liposukcję i dermomasaż w salonie www.beautypremium.pl . Dodatkowo Codziennie rano i wieczorem wcierałam kremy ujedrniajace i na cellulit. W ciągu 10 tygodni moja figura calkowicie sie zmienila.

Gość gość
Hej W ciazy przytylam prawie 30 kg.Nie zalowalam sobie niczego i takie sa efekty.Moj synek ma juz 9,5 miesiaca a moja waga zatrzymala sie na 89 i za czorta nie chce ruszyc tzn . mi jest ciezko ja ruszyc;-)Karmie piersia a to wcale a wcale nie ma wplywu na moja wage.Waga sprzed 73-75kg.wzrost 174.dla innych to o Jezu,dla mnie ok.Kiedys nie mialam problemu z odchudzaniem zas dzisiaj o zgrozo nie chce, nie umiem,kazda wymowka jest ok.Mozna tylko trzeba chciec!Kazdego dnia zaczynam i tego samego koncze:-(Zycze powodzenia w diecie, moze i mi sie uda wrocic do dawnej wagi. Mama Viktora:-)

Gość gość
Ja po zaprzestaniu karmienia piersią korzystałam z diety z dowozem. Nie jest to najtańsze rozwiązanie, ale skuteczne i wygodne:) Na terenie Warszawy mogę polecić firmę Diatta www.diatta.pl Dla mam karmiących też mają specjalne diety

Gość jawerty
chcieć to móc ja póki co w 2 i pół miesiąca schudłam 11 kg. Też po ciąży zostały mi zbędne kilogramy :)