Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro problem z kupujacym

Polecane posty

Gość gość

Witam.Wczoraj zakonczyla sie licytacja mojego przdmiotu ktory mialem na sprzedaz.Koles ktory ja wygral nie odzywa sie , pisalam meila i sms-a i nic.Co z tym zrobic ?

Gość gość
Poczekaj kilka dni. nie wiem czy allegro może ci cos pomóc, ale po tygodniu (czy 10dniach) o zwrot prowizji sie zwracasz a gościowi negatywa i tyle

Gość gość
Tyle tylko , ze to allegro jest p******e bo jesli ja mam powod i dam mu negatywa to on ze zlosci nie majac powodu tez mi go wlepi zapewne ;/ Po chuj ludzie licytuja jak nie maja zamiaru kupic debile j****e.

Gość gość
a może ten ktoś nie miał dzisiaj dostępu do netu albo wpadł pod samochód- pomyśl trochę, zanim zaczniesz komuś ubliżać, to nie boli

Gość gość
wczoraj zakonczenie, a ty wpadasz w panike??? jest 7 dni na przelew, a ty go katujesz mailami czy sms-ami? nie kazdy non stop ma czas na takie rzeczy, czasem placi sie hurtowo np. 1 x w tygodniu. po 7 dniach sie wkurzaj i wystap o zwrot prowizji.

Gość gość
Taaa pewnie.Na allegro czesto ktos widocznie wpada pod pociag :D

Gość gość
moze chca podbic cene albo nie maja kasy albo nie maja rozumu albo ... no boisz sie retorsyjnego negatywa? no i dlaczego zakladasz ze jest msciwy?

Gość gość
Napisalam tylko sms-a i meila jak wybiera sposob odnioru wysylka czy osobisty , chyba odpisac moze co ?!

Gość gość
nie kazdy non stop siedzi w necie jak ty.

Gość gość
a moze 28. dostaje wyplate i wtedy zaplaci ;) jak jestes na allegro, to najpierw przeczytaj regulamin, nie ma obowiazku natychmiastowej wplaty.

Gość gość
Ale koma nosi zapewne tlusta swino

Gość gość
Ja p*****le co za debile.Nie chodzi o kase od razu , ale zeby chociaz odpisal czy dal cos znac :o Co za luje tu siedza.

Gość gość
"Napisalam tylko sms-a i meila jak wybiera sposob odnioru wysylka czy osobisty , chyba odpisac moze co ?! " a skad wiesz, ze moze? moze nie sprawdza poczty codziennie, moze nie ma doladowanego telefonu, tego nie mozesz wiedziec. owszem, oszusci tez sie zdarzaja, ale allegro zwraca prowizje, ale zeby juz po jednym dniu tak sie wkurzac i wyzywac, to nie jest normalne, masz jakis problem z psychika?

Gość gość
kretynko pier/dolona sa różne sytuacje w życiu. weź wystaw tego negatywa natychmiast, a potem je/bnij się w główkę, może zmądrzejesz

Gość gość
hahaahha nie ma na esa , o k***a hahahah .A na zakupy na allegro ma ?:D:DD:

Gość gość
"Ja p*****le co za debile.Nie chodzi o kase od razu , ale zeby chociaz odpisal czy dal cos znac pechowiec.gif Co za luje tu siedza. " nie ma takiego obowiazku w regulainie allegro, a ty obrazasz i ludzi tutaj... wspolczuje charakteru.

Gość gość
A ty rusz tluste dupsko sprzed kompa i pusc tego batona ! Moze w koncu kogos poznasz:D

Gość gość
daj zyc nie kazdy siedzi okablowany i z telefonem w garsci odczekaj

Gość gość
od takiej szmaciary to wstyd kupić cokolwiek, zainwestuj w jakies kursy ogłady i zachowań międzyludzkich, bo w tym momencie reprezentujesz poziom rynsztokowo-szambowy locho :D

Gość gość
Za to twoj poziom jest gdzies sporo ponizej gnoju , mulu i wodorostow i nie z uwagi na twoja wage macioro:D

Gość gość
widocznie masz wielkie kompleksy na punkcie swojej wagi :D

Gość gość
ja bym nie marnowala sms-ow na odpisywanie takiej glupiej i nachalnej istocie :P zaplacilabym rowne 7 dni po zakupie i w d***e miala jakies nieracjonalne pretensje.

Gość gość
to ty siedzisz na tym forum 24h i zajadasz swa frustracje , pozdro swinko:D

Gość gość
To nie jest problem z kupującym, To jest z problem ze niezrównoważonym sprzedającym.

Gość gość
"marnowala sms-y" a na chuj Ci one jak i tak nie masz do kogo pisac hahahaha:D:D

Gość gość
wiesz co, szkoda czasu na dyskusje z takim zerem, które wszystkich mierzy swoja własna miara, współczuję ci chamstwa, braku kultury i głupoty, która cię zalewa, na szczęście mam w życiu co robić, a nie tak, jak ty nagabywać i nękać niewinnych ludzi, którzy, o zgrozo, nie odpisali je/banej hrabiance natychmiast

Gość gość
21:50 a ty na kafeterii ? :D:D Serio masz w chuj do roboty w zyciu :D:D

Gość gość
a ty co tu kur/wa robisz? tak kwitnie twoje życie towarzyskie :D ??? sfrustrowana samotna psycholka

Gość gość
ale to nie ja pisze , ze mam co robioc hahaahhaahahahahahah:D:DD:D:

Gość gość
i nawet czytanie ze zrozumieniem cię boli, ojej :D