Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do dziewczyn w związkach Czy przeszkadza wam gdy do waszego faceta dzwoni koleża

Polecane posty

Gość gość

nka? Albo gdy wasz facet dzowni do niej i miło do niej się zwraca? Mam przyjaciela, z którym pracujemy. czasem musimy obgadać sluzbowe sprawy . Zauważyłam, ze jego baba wtedy bez przerwy cos gada jakby chciała abym ja slyszala, ze on ją ma . Kiedys nawet namowila go aby on do mnie zadzwonil, a wtedy ona podpowiadala mu pewne rzeczy, o których nie miała zielonego pojęcia. Zenada. Pytam czy to normalne czy może przesadzam?

Gość gość
Tak. Do mojego żadna nie dzwoni. Co to k****a jest? Gadki szmatki są w pracy, po pracy jest dom i rodzina, k****y z chcica niech szukają okazji w barze.

Gość gość
Do mojego żadna nie dzwoni. Co to k****a jest? x :D

Gość gość
Co to k***a jest za dzwonienie do kolegi do pracy C**a cię swędzi?

Gość realizm real
traktujcie mężów jak psy oni się odwdzięczą :D a potem płacz, że zdrada :D

Gość gość
zdradzają tacy, którzy są puszczeni luzem jak psy

Gość gość
ile masz lat dziecko? nosisz juz podpaski?

Gość hehehe prawda
podpowiem ci: zdradzaja wszyscy :D i kobiety tez :D hehe prawda boli co

Gość gość
Ma ogromy problem z zazdrością i niską samoocenę. Dlatego faktycznie - wszystkie sprawy będziemy załatwiać w pracy i po pracy.

Gość gość
Czemu ma boleć? To, że ty jesteś k****arzem / puszczalską szmatą nie znaczy, że resztą społeczeństwa jest taka jak ty.

Gość gość
gość dziś Ma ogromy problem z zazdrością i niską samoocenę. Dlatego faktycznie - wszystkie sprawy będziemy załatwiać w pracy i po pracy. I to ma pomóc jego partnerce? :D

Gość gość
Jego partnerce też pomoże, bo o niczym nie będzie wiedziała a i telefonow przy niej nie będzie :)))

Gość gość
czego jeszcze przy niej nie bedzie? :P, :P, :P

Gość gość
Zdradzać :D ale wystarczy, uwaga, to skomplikowane, nie być w zwiazku.

Gość gość
Nie będzie miłego sexiku, bo muszę się przyznać, ze raz nam się zdarzył :)

Gość gość
Nie odmawiaj sobie, albo go odbij to mily sexik będziesz miała codziennie a nie tak żebrać po pracy ...

Gość gość
Odbić go chyba nie da rady bo mieszka z tym kocmołuchem i na dodatek ma z nią dziecko.

Gość gość
Tak sobie tłumacz. Facet zawsze wybiera tę ładniejszą. Dzwonisz do niego jak wariatka, z głupotami to jego kobiecie się nie podoba. I ma prawo.

Gość gość
Problem w tym, ze to ja jestem ładniejsza. tamta niestety była pierwsza i zaciążyla. Gdyby było inaczej nawet nie chciałby ze mna gadac.

Gość gość
Nie raz gadam z grubaskami i pasztetami. Dziecko nie stoi na przeszkodzie w odbijaniu... Fakt, to facet powinien walczyć o kobietę.

Gość Heniuś
Zarówno ja mam koleżanki jak i moja dziewczyna kolegów - nigdy nikt nie miał pretensji o to, że ona była z kolegami z dawnej pracy na piwie a ja z koleżanką z kursu na kawie. Niestety bardzo mało kobiet osiąga taki poziom intelektualny i etyczny - bardzo dużo moich związków przez to się rozpadło, bo była zazdrość czy jakieś fochy. Czy tak trudno zrozumieć, że nie tylko każdy ma prawo do jakiejś części swojego życia ale nawet jest to wskazane dla dobra związku? Dlaczego babom trzeba to ciągle tłumaczyć?

Gość gość
Gość z 0;12 a czy z grubaskami i pasztetami uprawiasz tez sex?

Gość gość
Bywa jak mnie któraś słonica do łóżka zaciągnie... Seks jak seks, wrażenia estetyczne słabe.

Gość gość
ja bym puszczała, pod warunkiem, że ufała bym jemu i tej lasce. Gdybym widziała, ze z którejś strony zaczyna to być coś więcej niż przyjaźń, albo, gdy ona jest natretna, to pogoniłabym, ją bądź jego. Też kwestia tego, czy jemu pasowałoby że je wychodze sobie zkolegami, jeśli jemu by to nieprzeszkadzało, to czemu nie, niech se idzie też.

Gość gość
jesteś durnowata autorko.baba jak baba boi sie o swojego chłopa udajesz że tego nie wiesz? nie przyjaznij się z zajętymi zajmij sie swoim to nie będziesz rozmyślać.ja nigdy nie denerwuje zajętych kobiet i spławiam ich połówki a już na pewno nie wydzwaniam ,nigdy nie szkodzę związkom.a Ty co już się napalasz na jej chłopa że tak Cie drażni jej osóbka?

Spora czesc kobiet szczegolnie te mlode poluje na zajetych facetow bo sa zajeci ii to je przyciaga. kobieta dla kobiety zawsze bedzie wrogiem.

Gość gośćinka
Zastanawia mnie podejście autorki bo najwyraźniej to ona ma największy tutaj problem z kobietą kolegi z pracy :) Czuje się od niej wyższa co widać po komentarzu, że śmieszy ją to iż ta kobieta doradza swojemu facetowi coś w sprawach służbowych, a niby nie ma pojęcia o co chodzi. To jest jego kobieta i ma prawo mu doradzać może czasami doradzi mu dobrze, najwidoczniej on się jej zwierza z tego co się dzieje w pracy, a Tobie nic do tego. To ty wydzwaniasz do niego po godzinach i zawracasz głowę i się irytujesz, że słyszysz ją w słuchawce. O co Tobie autorko chodzi? Chyba to ty jesteś zazdrosna?

Gość gość
nienormalna szm....a z autorki , jak bedziesz miała faceta szczurzyco wtedy bedziesz wiedziała jak to jest gdy dzwoni koleżanka , normalny szanujacy kobietę facet nie odbiera tel od szmat twojego pokroju po godzinach pracy

Gość gość
Nie, nie przeszkadza mi to. Co to za różnica czy do męża dzwoni z pracy kolega, czy koleżanka? To jak mąż współpracuje z kolegą, to ten może dzwonić w sprawach służbowych o każdej porze dnia i nocy, bo jest mężczyzną, a kobieta ma siedzieć jak mysz pod miotłą i czekać na kolejny dzień pracy, aby móc załatwić jakąś sprawę służbową, być może narażając się na zwolnienie jak sprawa jest pilna? Bo żonka jest zazdrosna? To może pójdźmy dalej: niech każda żona zadzwoni do szefa swojego męża i zrobi mu awanturę o to, że ten każe mu współpracować z kobietą. Róbcie z siebie histeryczki dalej :) nikt histeryczek nie bierze na poważnie.