Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET nie jest jakis ladny,nic szczegolnego,A WYSMIEWA wyglad innych kobiet..

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak sie zachowuje,skad to sie bierze ?

Gość ukryta prawda1
Bo ma bekę i lubi se poużywać :D

Gość gość
Bo jesteś brzydkim koślawym konusem :D

Gość gość
Zakompleksiony szmaciarz, takich jest wielu. Odwracają uwagę od swojej własnej brzydoty czepiając się szczegółów u kobiet. Raz jeden gnój powiedział, że mam kurzajki na twarzy (miałam może z 2-3 zaskórniki podskórne), a on sam miał mordę jak pole minowe, ropniaki i inne paskudztwo.

Gość gość
przeciez takiego temu nie ma!

Gość gość
mowisz o facecie czy o kobiecie skoro piszesz INNYCH kobiet?

Gość gość
Mindymindy "chyba zartujesz,cos Cie boli ..?

Gość gość
Bo taki buraczek ,sam jest niedoskonaly i chce uchodzic za kozaka-odwrocic uwage od swoich niedoskonalosci ,brzydoty.. TYLKO to mu zostalo...

Gość nacjonalista1995
Ja znam jednego z****,grubasa 21 lat,140 kg wagi,180 cm wzrostu,łeb kwadratowy,morda zakazana, nogi chude jak panienki,facet ogólnie rzecz biorąc wygląda jak karykatura,a naśmiewa się z dziewczyn,które mają trochę za dużo kg lub są nawet przeciętne czy dosyć ładnie :D. Nie dziwię się jego frustracji,skoro żadna najpewniej nie chciałaby go przez szmatę tknąć . Tak więc nie martw się,to się bierze z frustracji i chęci poprawienia sobie nastroju poprzez dopieprzanie kobietom . Pozdrawiam :* .

Gość gość
oczywiscie, że były juz o tym tematy po co udajesz głupa autorko? w ciągu ostatnich kilku dni widziałam i to nie jeden a kilka

Gość gość
Tym facetom nic szczegolnego,niezbyt ladnym zostalo tylko podbudowac sie krytykujac niedoskonalosci ,wyglad innych kobiet :)

Gość gość
Od wiosny? To tylko świadczy o tym, że większy problem z głową ma autorka a nie ten facet.

Gość nacjonalista1995
bo może kobieta chce się dowiedzieć,dlaczego ten frustrat takie farmazony p******i? Prawda jest taka,że na urodę kobiet narzekają faceci,którzy sami wyglądają jak niedoj****e g****o.

Gość gość
Tez nie raz widzialm jak na ulicy takie buraczki krzyczeli na kobiete ,ze brzydka"pasztet itp prostackie slownictwo" a tak naprawde ona byla fajniejsza od nich... :)

Ja juz tlumaczyłam autorce ze to socjopata,i mu to sprawia przyjemnosc,a poza tym ile mozna sie głowic nad jakims debilem?Skoro Ci na nim nie zalezy,to co z tego ze tak Ci powiedział?

Powiedział że jestes taka owaka,no i co z tego?To powód zeby sie głowic nad tym tyle czasu?Swiat sie na nim chyba nie kończy,prawda?

Gość gość
Facet inteligetny z klasa ,na pewno tak sie nie zachowuje.

Gość gość
PRZYCZYNA MUSI BYC takiego zachowania

Ale po Ci przyczyna,zalezy Ci tak na nim?Ja rozumiem zeby jeden raz albo 2 razy załozyc temat,ale nie zeby az tyle sie głowic o co chodziło konkretnemu du/pkowi.

Gość gość
Ale on co i rusz to mowi to o innych kobietach jak jets w klubie pubie ,to znow zaczyna zasmiewac nabijac sie z wygladu roznych kobiet : Ta ma brzydka d**e,ta ma brzydki nos,ta ma brzydkie nogi brzydka itp itd " ...

Bo jest niedowartosciowany,wie ze nie ma szans u innych i jest sfrustrowany dlatego je krytykuje tak trudno to zrozumieć?

Gość nacjonalista1995
Tak się zachowują tylko zakompleksione buraki,więc jebać go.Ten gościu,o którym pisałem jest nie tylko skurwiały jeśli chodzi o wygląd,ale jest również prostakiem i zerem intelektualnym,mówi ,,wziełem'' ,,wyszłem'' zamiast wziąłem,wyszedłem,opowiada chamskie żarty z podtekstami seksualnymi dotyczące kobiet ,oraz ma warunek na kierunku ,który studiuje z angielskiego na poziomie A2 i włoskiego na poziomie A1(najłatwiejszym z możliwych,tzw,nauka u podstaw)

Gość nacjonalista1995
*nauka od postaw

Gość gość
I JAK REAGUJECIE na takie buraczka kozaka ?

Gość gość
ALE ON SWIETNIE potrafi Manipulowac ,odwrocic kota ogonem,cwany jest :)