Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

Na stałą partnerke wolicie doświadczoną czy dziewice? i dlaczego :)

Gość gość
Panowie no co jest z wami żaden się nie wypowie ? :)

Gość rekruter
potwor nie potwor byle mil otwor

Gość gość
Bzdurne pytanie, dziewica i tak jest sie tylko za pierwszym razem :D

Gość gość
na stałą dziewicę,bo się nie puszcza :*

Gość gość
Rucham co mam do i..pokaż cipkę

Gość On34
Wydaje mi sie wole doświadczona kobietę ale napewno taka która umie kochać ..

Gość gość
Hmmm... Zawsze myslałem ze dziewice, i niby taka mam zone, ale z perspektywy czasu doswiadczone moim zdaniem sa rozsadniejsza decyzja. Nie jest juz ciekawa jak to z innym, pozatym zna kilka sztuczek wiecej, czasami innych niz ty, a tak z dziewica to ty musisz jej pokazac z czym sie chleb je

Gość pytanie pytanie
Jestem panem w dojrzałym już wieku i takie tylko osoby mogą wypowiedzieć się na ten temat autorytatywnie. 1. Młodzi panowie(kiedyś takim byłem) zdecydowanie wolą partnerki nieco starsze, już doświadczone. Ja miałem szczęście trafić na taką. One już wiedzą co to seks i wiele potrafią nauczyć młodzieniaszka, przede wszystkim cierpliwości i właściwego podejścia do kobiet. Młodym wydaje się, że jak wyciągnie kuutaska to dziewczyna, kobieta już powinna być w siódmym niebie. Kobieta, w każdym wieku potrzebuje czułośc*****eszczot. A tego trzeba się nauczyć, najlepiej przy starszej, doświadczonej partnerce. Teraz, gdy jestem doświadczonym to staram się wybierać młodsze i to znacznie partnerki. Potrafię je prowadzić w szkole seksu no i taka świeża c**eczka baaardzo podnieca. Jak ktoś chce możemy pogadać na osobności.

Gość gość
A ja jako niedoświadczony miałem również niedoświadczoną kobietę. Razem uczyliśmy się seksu, siebie nawzajem i swoich potrzeb. Każde z nas poznało świetnie tą drugą osobę, nie byliśmy "skażeni" nawykami, czy przyzwyczajeniami innych partnerów. Po 23 latach razem, tylko ze sobą, jesteśmy baaardzo ale to baaardzo zadowoleni z tego. Fajnie sobie poczytać o innych, fajnie popróbować czegoś nowego, ale zawsze razem. Niektórzy potrzebują starszych nauczycieli, niektórzy chcą się czuć jak nauczyciele dla mniej doświadczonych, ale my jesteśmy "samoukami" i jest wspaniale! Nie trzeba nam niczyjego "doświadczenia".

Gość gość
Gość 20.34 czy miałeś tylko jedną partnerkę?