Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Słyszeliście kiedyś coś negatywnego na wasz temat od obcej osoby np że jesteście

Polecane posty

Gość kamila96
zawsze jest jakas negatywna opinia, bo ludzie maja swoje zdanie i to chyba nie jest mozliwe zeby o jakies osobie mowic tylko i wyłącznie w pozytywach

Gość gość
a ty dzialasz tylko na sluch?

Gość gość
nigdy, zawsze mowia same komplementy

Gość Heniuś
Wiele razy (głównie od rodziny) - albo laski które do mnie startowały gdy dostawały kosza często wjeżdżały na mój wygląd :) Na szczęście mam wyj****e na nich wszystkich :) Ale nigdy nie usłyszałem nic takiego czym powinien był się poważnie przejąć - po prostu biorę pod uwagę opinię tylko takich ludzi, na których mi zależy.

Gość gość
Komplementy słyszę. Czasem przed operacja cycków niektórzy, co dostali kosza mowili, że deska wklęsła, ale jeszcze 5min czy kilka dni wcześniej im to nie przeszkadzało.

Gość gość
ja to sie ich pytam co chca jeszcze wiedziec by mnie osadzac

Gość uszyysd2
wiadomo, w podstawówce :-D Kilka osób dokuczało mi czasami, że mam odstające uszy. Efekt? mimo , że moje uszy nie były tak bardzo odstające przez 17 lat chodziłam tylko z rozpuszczonymi włosami i kiedy niechcący wzięłam włosy za ucho przy kimś, robiło mi się głupio. Rok temu zrobiłam operację i dopiero teraz mogę "odetchnać z ulga", choć patrzę na moje zdjęcia i myślę, że gdyby nikt na siłę nie szukał we mnie powodu do kompleksów nawet przez myśl by mi nie przeszło, żeby coś z uszami robić

Gość gość
Pamiętam kiedyś jakieś pijane gówniary się ze mnie naśmiewały pod moją pracą jak czekałem na kolegę z kluczami, teksty były wredne i chamskie... ale olewałem to... komplementów od kobiet nigdy nie usłyszałem (może poza tym że jestem fajny), za to mam coś takiego w urodzie że przyciągam pewien typ kobiet do tego stopnia że nawet niektóre mężatki były chętne rozkładać przede mną nogi.

Gość gość
a jak to jest gdy np. chlopak dostanie kosza i mowi dziewczynie ogolnie (bez konkretnych przytykow typu deska, koslawy nos jak klama zakrystii) ze jest brzydka? jest w tym prawda czy nie? bo jesli juz to wlasnie takie negatywy slysze ale to od osob ktore znam a tak ogolnie to rzadko tez slysze zeby wprost mi ktos powiedzial, ze jestem ladna. Raczej znajomi czy rodzina mi przekazuja ze ktos powiedzial ze jestem ladna czy cos. ale tak wprost to tylko 2 razy po danym koszu uslyszalam niby mimochodem, ze i tak jestem brzydka :D