Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjulia

czuje pustkę w sercu

Polecane posty

Gość gośćjulia

Mam ciezki charakter ale w koncu poznalam faceta "mojego zycia" gosc z klasa inteligentny i wrazliwy niestety po roku wszystko sie posypalo Kłótnie ciche dni. Po rozstaniu z ex potrzebowalam pociechy i tak weszlam w związek z obecnym partnerem.. mija pol roku i nie mogę się wyleczyć... śnie o nim co jakiś czas to mnie przeraża.. nawiazujemy kontakt SMS ale na kilku słowach sie kończy .. nie widujemy się lecz to siedzi w mojej głowie ..jest moim ideałem czuje sie przy nim bezpieczna ale tak bardzo mnie ranił zawiódł wiele razy jak zapomnieć czas wcale nie leczy nie sprawia ze zapominamy Jestem w związku chce być szczęśliwa nie chce tego co było przeszłość mnie dobija niszczy przyszłość Jak mam ja budować skoro moj umysł wyrzuca wspomnienia rani dusze

to dziwne, że tak cię to trzyma, może coś się stało w tamtym związku ważnego dla ciebie. Nie próbowałaś się gdzieś skonsultować, u jakiegoś psychologa? Ja niedawno pisałam do www.pracowniaintegra.pl tam jest bezpłatna poradnia i trochę to mi pomogło.