Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi teraz źle

Polecane posty

Gość gość

Jestem zakochana w dwóch facetach, ale u żadnego z nich nie mam szans i z tego powodu całkowicie zwątpiłam w miłość i siebie samą.

Gość gość
ale zadnego z nich nie kochasz

Gość gość
Ale ty dziewczyno głupoty piszesz. Zakochana w dwóch facetach i jeszcze pewnie z żadnym nie jesteś. Nie kochasz ani jednego ani drugiego. Przeżywasz zauroczenie które z czasem przejdzie. Podoba ci się i jeden i drugi, ale nie wkręcaj sobie że kochasz obu. Tematy takie były setki razy wałkowane.

Gość nena19
milosc sama przychodzi z czame, nie ma co na nia czkeac...

Gość gość
Czemu nie masz szans? Jesteś brzydka, biedna, po zawodówce?

Gość gość
Nie jestem z żadnym z nich w związku, ale to nie znaczy, że mi na nich nie zależy. Tak bardzo boli mnie, że dla ani jednego z nich się nie liczę... Jestem tylko koleżanką, nikim więcej. :/

Gość gość
Myślę,że zakochana to za duże słowo mimo wszystko. Pewnie jesteś zauroczona, podobają Ci się fizycznie. A tak właściwie czemu nie masz u nich szans? Za wysokie progi? Preferują inny typ kobiet czy mają już kogoś innego?

Gość gość
Głęboki dekolt i każdy facet twój Chyba, że nie masz co pokazać

Gość gość
Jeśli można zapytać ile masz lat autorko :))?

Gość gość
Na pewno to, co czuję jest bardzo silne i przewraca mi życie do góry nogami. Dlaczego nie mam szans? U tego pierwszego głównie dlatego, że ma kobietę, z którą się ostatnio spotyka, a po drugie jest między nami pewna przepaść intelektualna, co sprawia, że czuję się od niego kimś gorszym. Z tym drugim natomiast sprawa wygląda tak, że on w ogóle mnie nie dostrzega jako kobiety. Jest dla mnie miły, ale trzyma też dystans.

Gość gość
Facet nie patrzy na przepaść intelektualną

Gość gość
Jeśli jest kimś na poziomie, zwraca uwagę na takie rzeczy, a ja wstydzę się, że czegoś mogę nie wiedzieć, nie znać...

Gość gość
ach ach ach ciezka jest orka na ugorze... urodzilem sie i natychmiast zarecytowalem Odyseje w oryginale albowiem przeznaczeniem mym bylo zadziwic polozna :D czego sie wstydzisz osla palo?

Gość gość
Z tego co tutaj piszesz wysuwa się obraz całkiem rozumnej osoby ;) czy twój obiekt westchnień jest studentem jakiegoś prestiżowego kierunku np. medycyny bądź ma wybitne osiągnięcia naukowe ,że tak się obawiasz tej 'przepaści intelektualnej' ?