Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście ocenili ta sytuacje?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu spotykam się z facetem. Przedwczoraj poszliśmy do łózka... Przed tym ciągle dzwonił pisał... teraz tez dzwoni i pisze kilka razy dziennie ,ale troche jakby mniej :O niby po spotkaniu rozładował mi sie tel jak wracałam do domu i dzwonił 5 razy, potem mówił ,że myslał ,że sie juz rozmyśliłam, ale cieszy sie ,że wszystko ok. wczoraj wieczorem jeszcze mi wysłał smsa ,że bardzo miło wspomina to nasze spotkanie, że był bardzo przyjemnie, ale za krótko ,ale ,że wiele jeszcze przed nami. To jakby na pożegnanie tak pisal wg was? Myslicie ,że chce rozluxnić teraz znajomość? w sumie to on pierwszy sie odzywa ,ale może rbi tak bo nie wypada mu zerwac znajomości od razu po lozku? Czy ja przesadzam? Jak ta sytuacja wg was wyglada?

Gość gość
Teraz mam do Was pytanie. Czy jestem w ciąży ? Podczas stosunku miałam dni płodne. On skończył we mnie.

Gość gość
09:08- głupi podszyw :O na pewno nie jestem w ciazy bo biorę tabletki...

Gość gość
tabletki rutinoscorbin tylko w 99 % zapobiegają ciąży

Gość gość
autorko, czy on ma dużego siusiaka?

Gość gość
Przesadasz, przecież sie odzywa, nie zamilkł na dobre po seksie. Obserwuj go, bądź ciagle taka sama jak wcześniej, pisz tez samym od siebie, zadzwoń czasem.