Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie. Wózki z ekoskóry.

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z mam ma taki wózek i jest w stanie wypowiedzieć się jak one sprawują się w praktyce, jak czyści się, czy się "kruszą". Podoba mi się bardzo http://allegro.pl/tako-2w1-baby-heaven-line-alu-biala-eco-skora-i4590928285.html i drugi http://allegro.pl/tako-baby-heaven-exclusive-leather-eco-city-maxi-i4601159874.html Chodzi mi o opinie ogólnie wózków z ekoskórki, niekoniecznie tych.

Gość gość
nikt nie ma takiego wózka? Może jednak sie ktoś znajdzie, kto może coś powiedzieć na ten temat.

Gość gość
o byłoby fajnie gdyby ktoś napisał, tez planuje zakup wózka z ekoskorki, ale cały czas mam wątpliwości

Gość gość
Daj spokoj, to nic innego jak tylko tandetny skaj ktory nie przepuszcza powietrza :O

Gość gość
ale masz taki wózek? czy tylko tak uważasz? on nie jest cały z eco tylko częściowo, środek ma materiałowy

Gość gość
chyba taki wózek nie moze być nieopowiedni dla dzieci, ma na pewno jakis atest. tylko chodzi o kwestie jakości tej eco skóry.

Ale to, że środek jest materiałowy nie znaczy, że będzie przepuszczał powietrze. Wg mnie to jest niefajne szczególnie latem jak będzie gorąco.

Gość gość
ale moze wypowie sie ktos kto ma taki wózek i bedzie wiedział co pisze

Gość gość
Miałam wstawki w wózku z eko skóry . Na początku byłam zadowolona a bo łatwo się czyści bo rączka ze skóry fajnie się trzyma itp . Do momentu aż skóra ze słońca zaczęła pękać i zmieniać kolor ... Zrobiło się z wózka to co robi się z kurtek - czyli po pół roku użytkowania jak z gardła psu wyjęte . A mało za wózek nie dałam .

Gość gość
Ja mam emmaljunge i jestem zadowolona. Łatwo sie czyści, nigdzie nie pęka. Jedynie przy bardzo duzych upalach trochę sie dziecko pocilo w spacerowce, ale wytatczy podłożyć cienki kocyk lub pieluche flanelowa.

Gość gość
czyli wózek raczej dla drugiego ewentualnego dziecka nie bedzie się nadawał:( chodziło mi właśnie o to łuszczenie i odchodzenie od materiału, czyli jednak..

czyli wiadomo jak reaguje ekoskóra na słońcu. raczej się nie opłaca.

Gość gość
a ja mam wózek z eco skóry tako alive eco i jestem bardzo zadowolona ani zimą ani latem żadnych problemów nie zaobserwowałam (ani nadmiernego pocenia maleństwa ani zimna). jeśli chodzi o czyszczenie rewelacja wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką, lub chusteczką, przy większych zabrudzeniach użyć mleczka i wszystko pięknie schodzi a skóra w ogóle nie popękała, choć wózek ma już prawie 2 lata. uważam, że to wszystko kwestia wózka- firmy, jedne są dobre, drugie nie. Gdybym miała jeszcze raz kupić wózek to tylko z eco skóry (te z materiału to dopiero źle się czyszczą, chyba że czarny to brudu nie widać). wszystkim niezdecydowanym gorąco polecam, nie słuchajcie wszystkowiedzących mam, które nigdy wózka z eco skóry nie miały, ale na temat jego wad wiedzą wszystko..

Gość gość
Witam mam prośbę czy ma ktoś juz wuzek expander mondo eko skóra 3 w 1 czy mógłby ktoś doradzić czy warto go kupić i jak jest w użytkowaniu ten model wuzka ponieważ z żoną zastanawiamy sie nad jego kupnem .

Gość gość
Mam Anex Sport z eco skóry w rudym kolorze . Bardzo miękka eco skóra i co ważne łatwa do czyszczenia. Jakość materiału bardzo wysoki wieć nie obawiam się że będzie pękać . Polecam wózek jak i kolor :)

Gość gość
Ja też mam Anex Sport w eco skórze tak jak Pani powyżej i również w tym samym kolorze. Jeśli chodzi o eco skórę to bardzo polecam : 1: wysoka jakość materiału 2: miękka nie pękająca eco skóra 3: eco skóra idealnie zachowuję się na deszczu 4: łatwość czyszczenia 5. śliczna kolorystyka

Gość gość
a powiedzcie mi kochane , czym czyścicie owe wózki , do rozwiązania mam jeszcze 3,5 mca i już rozglądam się za wozkiem dla mojego dzidziusia, więc...

Gość gość
Autorko: obawiam się, że te co piszą pozytywne opinie o tych wózkach to po prostu reklamy danej firmy:) Ja wózka z eko skóry nie mam i nigdy bym nie kupiła. A to dlatego, że jako małolata uwielbiałam ciuchy ze skóry, na którą nie było mnie stać, więc kupowałam eko skórę. I wiem co to jest za materiał:) Ok, zgadza się, łatwo go wyczyścić, a przynajmniej z większości plam. Ale ma jedną wadę: jak zacznie Ci ta eko skórka pękać to nie ma zmiłuj. Wyglądać będzie szpetnie i nadawać się będzie tylko na śmietnik, niestety taka prawda.

Gość gość
Mam Anex Sporta ze wstawkami z eco skóry. Dziewczyny nie bać się tego materiały. To najwyższej jakości eco skóra. Nie pęka nie wyciera się nie odbarwia. Wygląda pięknie a do tego jest łatwa w utrzymaniu czystości.

Gość gość
Zastanawiam sie nad kupnem Anex Sport :) czy moglby mi ktos dokladnie napisac, ktore elementy sa wykonane z eko skory? Bylabym wdzieczna. Wszelakie opinie na temat tego wozeczka mile widziane. Pozdrawiam :)

Gość gość
Anex Sport ze wstawkami z eco skóry . Materiał bardzo miekki i łatwy do czyszczenie. Eco skóra nie przeciera się i nie pęka. Mam już ten wózek od roku i nic się nie przytrafiło . Wręcz przeciwnie. Same pozytywne opinie.

Gość gość
Ja mam Jedo z białej ecoskory. Był prześliczny, Jedo drugi raz bym nie kupiła, ale ekoskóra jest super. Jak w deszczu widziałam te wszystkie mamy z zafoliowanymi wózkami to zawsze żal mi było maluszków. Fakt, ze Jedo miał tez wentylowany dół pod materacem, nigdy mi się dziecko nie grzało. Jedyny minus, podszewka bawełniana od wewnątrz tez jest biała i nie jest odpinana a trochę mi już zżółkła i muszę oddać wózek do czyszczenia. Ale w codziennym użytkowaniu, 9 miesięcy gondola plus pół roku spacerówka zero pękania czy uszkodzeń.

Gość gość
Zastanawiałam się nad takim wózkiem z ekoskóry pomyślałam że może łatwy do czyszczenia ale bałam się że nie będzie przepuszczał powietrza, mam na tym punkcie obsesję, dlatego też zwracałam uwagę żeby w budce tak jak w amelis było okienko i wentylacja a materiał przepuszczający świeże powietrze, w końcu spacer ma służyć dotleniu się maluszka. Ekoskóra tak jest w sumie nałożona na plastikowe dno, więc chyba nie ma różnicy czy przepuszcza materiał czy nie.

Gość Miśka856
Może warto zajrzeć na ta stronę http://www.tutek.pl/. Ja ostatnio przeglądałam i mają bardzo ładne wózki. Moją uwagę zwrócił model Grander i Timer.