Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietom powinno sie placic za rezygnacje z aborcji.

Polecane posty

Gość gość

Kobietom, ktore zrezygnuja z dokonania aborcji powinno sie placic. Oczywiscie nie z budzetu panstwa i naszych podatkow, tylko z funduszy tych, ktorzy tak glosno krzycza w obronie "zycia napoczetego". To znaczy w naszych warunkach powinien im placic Kosciol i organizacje "Pro life". Jesli zycie ludzkie jest dla nich naprawde takie cenne, to niech wyjma szmal ze swoich wcale nie pustych kieszeni, zorganizuja zbiorki publiczne, sprzedadza czesc swoich majatkow itd. Proste i sprawiedliwe. Rescator555

Gość gość
dokladnie!!!

Gość rok nie wyrok
jestem zdania ze powinno im sie placic za utrzymanie w czasie ciazy i pologu - jesli juz i niech to robi kosciol, prosze uprzejmie jesli chca sie wyskrobac a kosciol mowi nie, masz byc macica to niech sie wyskrobia w oknie zycia jak dojda do siebie po porodzie skutek ten sam

Gość gość
jestem za

Gość gość
jestem zdania ze powinno im sie placic za utrzymanie w czasie ciazy i pologu - jesli juz i niech to robi kosciol, prosze uprzejmie > Plus za operacje plastyczne piersi i brzucha, redukcję rozstępów, plastyke krocza, usuwanie żylaków

Gość gość
jestem za!!! obecnie jestem w ciazy i zamierzam ja usunac za pomoca aborcji farmakologicznej w domowym zaciszu (jestem pielegniarka) i dla mnie to jest strasznie ponizajace ze we wlasnym kraju musze byc traktowana jak bydlo na rozrod i ze musze we wlasnym zakresie szukac pokatnie nielegalnego zrodla na pozbycie sie klopotu. zadna antykoncepcja nie daje 100% zabezpieczenia, ja wpadlam przy plastrach :(

Gość gość
sprobuj je usunac nie za pomoca aborcji, kretynko x nie ma to jak pisac cos, czego znaczenia sie nie rozumie ale potrafi jedynie doope wypinac do roochanska:D

Gość gość
pielegniarka hahaha:D

Gość gość
gość dziś na to nie wpadlam :D oczywiscie masz racje :D przeciaz taka dupa musi miec swietne cialo zeby ktos ja ZECHCIAL jeszcze w zyciu przeleciec :D

Gość Rescator  555
Jestem palntem, ukrytym gejem.Nie lubie kobiet. Rescator555

Gość gość
a uzytkujesz co? gumowe szpary?

Gość Rescator   555
Powtarzam, jestem gejem. Rescator555

Gość gość
11:42 nie zrozumiałaś, to nie o to chodzi. Ciąża bezcześci ciało często bardziej niż niejedna choroba. Dlaczego kobieta (która nie chce dziecka a powiedzmy, musi) ma się na to godzić?

Gość gość
>>Ciąża bezcześci ciało często bardziej niż niejedna choroba. Dlaczego kobieta (która nie chce dziecka a powiedzmy, musi) ma się na to godzić? << No wlasnie, jesli ktos chce uszkodzic nasze cialo, to mamy prawo sie bronic, i w obronie wlasnej zabic napastnika. Rescator555

Gość gość
Kobieta która nie chce dziecka nie powinna dawać dopy!! Kobiecie która chce aborcji należy zapłacić koszty utrzymania w okresie połogu, oraz dwa miesiące po urodzeniu. Następnie należy je wysterylizować i amputować cycki. I niech robio co chco.

Gość gość
ciaza bezczesci, dobre und motzne w najlepszym wypadku - bezczesci urode tego ciala

Gość gość
Jak można zbezcześcić coś co in tak już jest plugawe samo z siebie?

Gość gość
urodę? czy wiesz do czego prowadzą nieleczone żylaki? Nawet małe potrafią boleć. Czy słyszałeś o nietrzymaniu moczu wskutek porodu? A co do urody, MOJA JEST Od razu widać że wypowiadają się tu sfrustrowane prawiczki co nigdy nie będą yebać oraz brzydkie zawistne kobiety, życzące konkurencji żeby zbrzydły :D

Gość gość
ak można zbezcześcić coś co in tak już jest plugawe samo z siebie? Odezwała się piękna księżniczka zaklęta w żabę :D Co jest plugawe koleżanko? Twoje ciało? Oby cię dopadła jakaś wyjątkowo podła choroba bo na to tylko zasługujesz, w końcu ciało i tak masz plugawe, urode pewnie też, o charakterze nawet się nie wypowiem, twoja żałosna wypowiedź mówi sama za siebie

Gość gość
Ciało kobiety, która zabija swoje dzieci, bo jej urody szkoda, a pier..olić sie chce - jest PLUGAWE. I żaden h..j nie powinien weń zaglądać, bo sie może znów pożygać.

Gość gość
tak sie zastanawiam, jak musi bys zbezczeszczona matka rescatorka. skoro postznowila wydalic na swiat takie rozrzedzone goowno:D no i jak sie czuje jego wymyslona zona z potomstwem takiego gnoja:D

Gość gość
...i usiadła na skale. Wiatr owiewał jej siwe włosy, a bryza smagała pobrużdzoną twarz. - alem ja tych bachorów natłukła za młodu - pomyślała - O QRNA - wyrwało się z jej wąskich, bladych ust staruszki. I szydercze ogniki zapaliły się w przygasłych źrenicach......

Gość gość
gość 13:00 :D co nie zmienia faktu, że jak ktoś nie chce to powinien mieć wybór w razie "w". Dziecko zmienia całe życie, nie tylko urodę może popsuć a także zdrowie. W przypadku kogoś kto nie chcial dziecka, to życie zmienia się na gorsze i nie mam tu na myśli dziuni z dyskoteki która już nie będzie mogła dawać. Tego nie można cofnąć, im dalej w las tym więcej drzew dlatego ja jestem za opcją wyboru

Gość gość
ciekawa teoria dlaczego nie moze dawac ta, ktora zaciazyla?:D

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałam że nie o taką mi chodzi co jej się ciało popsuło i już nie ma tylu chętnych co wcześniej, za to ma obowiązki i trudy dnia codziennego ;) ale gimbaza jak zwykle widzi to co chce widzieć, czytać k***a nie umiesz? do książek gówniarzu ;)

Gość gość
Tak to właśnie jest. Tutaj piszą dzieci i osoby bezrobotne bez żadnego wykształcenia często, co się dziwić że nie dostrzegają żadnej głębszej treści, tylko czytają wyrywkowo bez zrozumienia meritum. Tutaj to norma.

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem klania sie akurat tobie, paniusiu:D lola ktora chetnie daje nigdy nie postawi na pierwszy plan dziecka, obowiazkow z nim zwiazanych, ciazy tym bardziej ze jest wielu chetnych amatorow na kobiety ciezarne :D wiec lala baj baj z twoimi teoriami:D

Gość gość
lola ktora chetnie daje nigdy nie postawi na pierwszy plan dziecka, obowiazkow z nim zwiazanych, ciazy >No żebyś wiedziała że nie postawię, moje prawo a tobie nic do tego. Jak ktoś nie potrafi w życiu nic innego to musi zająć się robieniem dzieci i szukać amatorów ciężarnych, jak cię miś zostawi :)

Gość gość
puszczalska nawet w ciąży... OMG i ty piszesz o stawianiu dziecka na pierwszym miejscu? najpierw musi zejść zeń twoja nienażarta doopa

Gość gość
HAHAHA słuszna uwaga gość. Przecież ona jawnie pisze o szukaniu amatorów ciężarnych kobiet, czyli najpierw zaciążyła a teraz szuka amatora! :P