Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja woskiem

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was oddał się zabiegowi depilacji woskiem? Jeśli tak, to może jesteście w stanie polecić jakieś konkretne studio? Ile trwa podrażnienie, który wosk jest bardziej skuteczny i zarazem nie podrażnia?

Gość gość
dziewczyno, nie depiluj intymnego futerka woskiem

Gość gość
Czemu? Az taki bol? Chce depilowac nogi i wlasnie intymne miejsce by miec na wyjazd spokoj i sie tym nie martwic ze cos rosnie a chyba bardziej podraznia codzienna maszynka :/

Gość gość
Czemu? Az taki bol?  Chce depilowac nogi i wlasnie intymne miejsce by miec na wyjazd spokoj i sie tym nie martwic ze cos rosnie a chyba bardziej podraznia codzienna maszynka :/

Gość gość
autorko nie gól pipki, to naturalne że masz tam włosy

Gość gość
A nogi? Chce chociaz z tym miec spokoj podczas wyjazdu.

Gość gość
autorko, nie lubisz futerka na pipce? pyta facet

Gość gość
No zostawiam tam pasek. Nigdy calej nie gole. Chce po prostu na wyjazd nie martwic sie tym ze cokolwiek zdarzylo odrosnac, bo nie czuje sie prwna siebie wtedy :/ a chodzi o wyjazd z facetem, wiec wazne by sie czuc pewnie

Gość gość
Ja raz byłam, faktycznie wytrzymało cały wyjazd ale zaczerwienienie trzymało sie całe 2 dni a kolejne 2 tez to jakos fajnie nie wyglądało wiec wiecej nie robiłam. Żałowałam że nie kupiłam depilatora jak moja przyjaciółka. Dała za tego philipsa chyba mniej niż ja w salonie, na drugi dzień już nie miała zaczerwienienia i wytrzymało jej ze 3 tygodnie.

Gość gość
na depilacje woskiem najlepiej pójść do salonu kosmetycznego. Chodzę na depilacje nóg do http://studioperla.pl . Mogę ci polecić to miejsce jeśli jesteś z Krakowa lub okolic to tam warto zajechać. Lubię tam jeździć na depilację bo wiem, że zabieg będzie wykonany profesjonalnie i bez bólu. Samej lepiej się nie bawić w taką depilację,

Gość Lorelei99
Ja mam niestety z depilacją woskiem niemiłe wspomnienia, więc nic nie polecę. Dużo lepiej sprawdza się u mnie depilowanie pastą cukrową - szczególnie nogi robi się łatwo i podrażnienie jest dużo mniejsze. A na szybkie depilowanie polecam ten preparat http://www.mango.pl/nowosci/zestaw_do_depilacji_ciala_express_epil_larune_paris U mnie bardzo fajnie się sprawdza.

Gość gość
www.salonkosmetyczny.krakow.pl korzystam tam z depilacji całego ciała. np. z nóg podrażnienie mi schodzi na drugi dzień. Ciężko się obejść bez podrażnienia w końcu wyrwasz cebulkę włosa, ale Cię pocieszę: z każdą depilacją ból jest mniejszy a zaczerwienienie szybciej znika.