Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika90

Zonie mojego kuzyna trzeba odebrac dzieci!

Polecane posty

Gość Angelika90

Nie rozumiem co moj kuzyn widzi w tej pokrace- brzydka hipiska, wariatka, obtatuowana chamka. Ma 32lata i dwie corki w wieku 2lat (blizniaczki). Slucha metalu, lata po lasach, zlopie piwsko, nie lubi ludzi, trzyma dzieci w domu z niebezpiecznym psem i roznorakim paskudztwem takim jak jakis waran, weze.... nie sprzata tylko jej matka albo tesciowa narzekaja na nia i pomagaja jej we wszystkim. jedyne co robi w domu to gotuje. takto dzien w dzien siedzi przy grach komputerowych i tych potworach ktore trzyma w domu. dzieci albo siedza z nia przy komputerze albo bawia sie z tymi potworami. nie mozna do niej przyjsc bo jest strasznie olewcza ignorantka, warczy na mezczyzn (kiedys myslalam ze jest jakas lesbijka-feministka ale jednak nie). ma zaburzenia psychiczne gdzie ciagle wydaje jej sie ze faceci ja wyzywaja, wysmiewaja. ja nie rozumiem jak moj kuzyn moze z kims takim siedziec i jeszcze sie nia zachwycac i skakac przy niej jak przy jakims cudzie natury. ona zakonczyla edukacje na 3roku studiow a miala byc taka pielegniarka z niej.. a on to przystojny facet po informatyce w dodatku mily, grzeczny, lubiany przez wszystkich. jej nikt nie lubi poza nim, jej szpetna i otyla przyjaciolka-szatanistka i jej potworami ktore trzyma w domu. nawet jej matka na nia narzeka ze jest dziecinna, leniwa.

Gość gość
teraz sie chwalila ze ma kolejne kolczyki w uszach.. jej matka nawet na nia krzyczy ze sie szpeci, ze to ohydnie wyglada a ona sie smieje w twarz. wstydzic sie jej beda jej dzieci bo nie dosc ze brzydka na gebie to jeszcze obkolczykowana, obtatuowana .. a moj kuzyn ja chwali jaka ona sliczna, kochana, dobra... a kazdy tylko sie na niego patrzy z politowaniem. on chyba sie z niej nie odkocha bo ja juz razem 16lat...

Gość gość
zazdrosnica

Gość gość
Jaki ten swiat jest maly! "Spotkalam" wlasnie kuzynke na kafeterii. Chyba troche za duzo szczegolow wrzucilas w tekst, a ze par, takich jak ta opisana powyzej nie ma wiele, to latwo zidentyfikowac o kogo chodzi jak sie ich zna. Hmm...ciocia moze narzeka, ze leniwa, ale na pewno nie bedzie zadowolona jak pokaze jej jak sie o rodzinnych sprawach rozpisujesz w necie! Przelece zreszta zaraz wszystkie twoje topiki zobaczyc o czym jeszcze pisalas...

Gość gość
albo jak ona traktuje psa albo warana jak dzieci- nosi tego warana jak niemowlaka i go glaszcze i daje dzieciom do glaskania i przytulania takiego niebezpiecznego paskudztwa. chwali sie ze on biega jak piesek za nia, ze on taki madry, przyjazny- bardziej niz wlasne dzieci to obrzydlistwo chwali. opowiada ciagle o tym psie(suka owczarek kaukaski) i tym waranie i wezach . a corka jej brata 16 letnia jest jej kopia- tak samo brzydka i p*****lnieta debilka jak ona, tez hoduje niewiadomo co w domu i sie juz tatuuje bo kochana ciocia jej prezent zrobila. jej brat na nia krzyczy nie raz ze z corki mu debila robi. czy normalna kobieta po 30 traktuje zwierzeta jak dzieci i ciagle p******i o tych zwierzetach, grach, tatuazach, kwiatkach i innych bzdurach?

Gość gość
mezowi mojej kuzynki tez trzeba odebrac dzieci albowiem chowa je wylacznie po to zeby miec sie z kim na starosc sadzic o alimenty 🖐️

Gość gość
nie wierze ze mnie znasz oszustko. w takim razie napisz jak masz na imie skoro jestes zona mojego kuzyna?

Gość kotja ja kot
Ty Autorko patrz na swoje życie , ze ktoś słucha metalu,jaki jest i jakie ma zwierzęta ti nie twój zaś rany biznes. Latanie po lesie tez fajna sprawa ,a co napić się piwa nie można?znalazła się od umoralniania..A może ci się kuzyn podoba hm mm porzyznaj się? I Tylko nie mow ze nue znam sie bo npo nie mam dzieci ito ,mam i to czworkje w tym tez jak nasza bohaterka topiku 2 letniie blizniaki. Jak taki ciemnogrod dalej bedzie w Pl to jakas masakra, rozumim jakies starsze kobiety ale mloda to jest nie do przyjecia, jakie zacofanie o jessu,zajmij sie lepiej obrabianiem doooopy swojemu proboszczowi,cale szczescie ze za niedlugo pazdziernik sie zacznie .to bedziuesz mogla zajac siue Autorko rozanciem w koscielke buhaha

Gość gość
ale czy ty nie rozumiesz ze niedojrzala, wiecznie dziecinna i zaburzona psychicznie kobieta trzyma male dzieci z niebezpiecznymi zwierzetami?! jak ta suka odgryzie kawalek twarzy dziecku albo ten waran pokaleczy to inaczej beda wszyscy spiewali. u nas w rodzinie kazdy stuka sie w glowe na nia ze takie cos trzyma w domu a ona sie kazdemu smieje w twarz i szydzi nie zdajac sprawy z niebezpieczenstwa jakie stanowia takie zwierzeta. rozumiem nawet jej 16letnia bratanica bo to gowniarz ale dorosla kobyla ? jak moj kuzyn moze mi sie podobac skoro to prawie moj brat?! jego ojciec i moj to rodzeni bracia. ona codziennie chla piwo z ta szatanistka otyla ktora do niej przychodzi emilka czy jak jej tam. nawet moj kuzyn narzekal na nia ze codziennie z tamta piwkuje i sie klocil z nia o tym. ona pije przy dzieciach! kuzyn sam z dziecmi chodzi do kosciola i tez sie z nia o to kloci bo mu kiedys obiecala ze bedzie z nimi chodzic a teraz on sam ciaga dzieci a ona wyzywa ksiezy od pedofilow i taki daje przyklad corkom.

Gość gość
Nie bede sie tutaj przedstawiac, ale ciocia z pewnoscia bedzie chciala z toba porozmawiac. A wydajesz sie byc taka mila normalnie, dopiero tutaj widac jaka naprawde jestes...

Gość gość
to powiedz chociaz w jakim miescie mieszkam ja a w jakim ty ? bo nie wierze, za kulturalna jestes na zone kuzyna. ona zaraz by sypala krotszymi i dluzszymi. poza tym to ja jestem dla niej mila, staralam sie zagadywac a ona sie peszyla a potem byla opryskliwa to jak mam niby z nia rozmawiac?

Gość gość
Zwykle tak jest, że jak komuś odp*****la na punkcie zwierząt to nienawidzi ludzi. Omijam takich ludzi szerokim łukiem.

Gość gość
Ale pfrzeciez ja nie jestem ta zona!!!!!

Gość gość
Jak się martwisz to zgłoś ten przypadek do opieki społecznej, niech przyjdą i skontrolują. Jak będziesz się czuła z tym, gdyby coś się stało dzieciom, a ty nic nie zrobiłaś z wariatką. Autorko popieram Cię, nikt normalny nie kolczykuje się ani nie tatuuje. O tych obrzydliwych zwierzętach nie wspomnę. Skoro ona tak się zachowuje to chyba jakaś socjopatka jest. Pomóż tym dzieciom.

Gość gość
Ja bym się doczepiła tylko tego piwa z koleżanką. Nie powinna codziennie i przy dzieciach.

Gość gość
Moim zdaniem to nie ta żona kuzyna tu pisze. Bo tak po niej pojechałaś, że na pewno ostro by Ci odpisała, a nie tak delikatnie i bezpłciowo.

Gość gość
Jest taka, siaka i owaka..... a co cię to obchodzi? Po jaką cholerę na kafe o tym piszesz? jej to powiedz. Co my mamy niby z tym zrobić, gderać tu z tobą? mnie nie obchodzi twoja rodzina :o Zgłoś to gdzie trzeba jak jesteś taka prawa i sprawiedliwa i nie truj du/py. Skoro twojemu kuzynowi odpowiada to co ci do tego? Poza tym nie da się jej odebrać dzieci, a on to co? Jemu też odbiorą więc moze pisz, ze im trzeba odebrać nie jej :o a w ogóle to debil z ciebie niezły.

Gość gość
"Angelika" :o i wszystko jasne

Gość gość
SZatanistka powiadasz :) Moheryyyy, mohery, mohery do bojuuu moheryyyyy! :D

Gość gość
ja nie raz z nia gadalam a ona zaczynala warczec i wykrzykiwac ze to jej sprawa co ona bedzie trzymac, jej cialo i jej sprawa czym je bedzie "ozdabiac" i zeby nikt jej sie nie wtracal! ona jest calkowitym przeciwienstwem mojego kuzyna, jak widac przeciwienstwa sie przyciagaja :-O a do opieki spolecznej sie to nie nada bo dzieci owszem, chodza zadbane i najedzone ale ona wychowa te dzieci na takich samych odludkow, milosnikow zwierzat i satanistow jak ona, coreczka jej brata i jej przyjacioleczka.

Gość gość
ja to współczuje Twoim dzieciom. Jesteś wredną, nietolerancyjną jędzą, która lubi się wtrącać w czyjeś życie.

Gość gość
proponuje skrobac odludkow prewencyjnie na hooy ma totosie rodzic wogole? :D

Gość KIMIMOTKA
Ty ją postrzegasz, ze ona zaczyna warczeć jak ją krytykujesz, a ona postrzega, ze ty zaczynasz gdakać, gderać, jesteś wścibska i się wtrącasz - i ma rację. Serio ględziłaś jej o wyglądzie i tatuażach? Matko!! Gdacząca, moherowa kwoka za młodu :o pewnie ciebie na świat tez taka kwoka wysrała i masz to w genach. Nawet nie widzisz swojego debilizmu. Mnie też by wkurzało jakby kuzynka mojego męża pouczała mnie na temat wyglądu i mojego życia, które w niczym jej nie wadzi ale gdacze, bo musi. Czy się czujesz jakoś upoważniona, namaszczona, oddelegowana do umoralniania ludzi? Kim ty jesteś alfą i omegą? Serio udaj się do psychologa, bo żyjesz cudzym życiem Angeliko :o

Gość gość
ja nie raz z nia gadalam a ona zaczynala warczec i wykrzykiwac ze to jej sprawa co ona bedzie trzymac, jej cialo i jej sprawa czym je bedzie "ozdabiac" i zeby nikt jej sie nie wtracal! x i ma rację, czego się spodziewałaś? uważasz się za jakąś wyrocznie dobra i zła? nienormalna jesteś kobieto

Gość gość
ale z was niektorych to sa debile... skoro ktos chodzi ubrany na czarno, chla piwa po cmentarzach, slucha mrocznej muzyki, nie znosi ludzi, oszpeca sie jakims gownem to jak to nazwac? ja mam 27lat, jestem piekna i zgrabna, wszyscy faceci sie za mna ogladaja a ona twierdzi ze nie bedzie ze mna nigdzie sie prowadzic bo zacytuje "wprowadzasz ohydna atmosfere dymania" .

Gość gość
Piszesz, że trzeba jej odebrać dzieci po czym za chwilę, że to sie do opieki społecznej nie nadaje, bo dzieci są czyste i najedzone :o Czyli zakładasz temat po to żeby komus objechac tyłek na kafe. Nazywasz kogoś satanistą i uważasz za gorszego, bo słucha, metalu, ma tatuaże i grubą koleżankę i kocha zwierzęta :o czyli nie żyje jak ty i trzeba o tym porozprawiać na kafe dla samego pogderania. Nie, no spoko ty jesteś wzorem cnót obywatelskich i ideałem. Czemu ma niby służyć ten temat skoro i tak nic nie zrobimy z tym tu? odpowiedz mi. tak na marginesie jak poznaję takich ludzi jak ty to coraz bardziej kocham zwierzęta.

Gość gość
tak, chcialam sie wygadac ludziom z tego co czuje w stosunku do tej swiruski

Gość goibsen
skoro tak mówi to musisz być dobra curva he

Gość gość
nie jestem k****, to ze ejstem ladna i zgrabna nie robi ze mnie k***y, nie moja wina ze sie podobam facetom a ta pokraka nie. jej wystarczy ze ja lubia jej potwory i wariatki ktorymi sie otacza - jej maly swiat horrorland