Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak u was wygląda REJSETRACJA W PRZYCHODNI?

Polecane posty

Gość gość

chodzi oczywiście o państwowe wizyty dzieci chorych. Czy musicie biec rano i rejestrować się osobiście bo telefonicznie nie ma nigdy miejsc? Czy można się zapisać na kolejne dni czy tylko na ten sam dzień?

Gość gość
u nas jest masakra!!!! można się zarejestrować od rana tj.od 8.00 można telefonicznie...jeśli się dodzwonisz!!!!! jak ja mam dzwonić i ciągle słyszeć pip,pip,pip,pip....zajęte..i tak non stop!!!! cudem uda ci się połączyć jest już ok.godz.9.00 i Pani po drugiej stronie mówi ci,że nie ma już wolnych miejsc!!!!

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
Telefonicznie w ten sam dzień i zawsze przyjmują. Na inne dni zapisują tylko na szczepienia i bilans.

Gość gość
dziś >>> jakbym o swoim ośrodku czytała wrrrrrrrrr , u nas o 7 można się osobiście zarejestrować a od 8 telefonicznie ale cóż z tego jak nigdy miejsc nie ma :o

Gość gość
U mnie mozna osobiście od 7 lub telefonicznie od 8. Ale czesto nawet jak zadzwonie kolo 12 to jeszcze sa wolne numerki. Generalnie nie ma problemu z dostaniem sie z dzieckiem do pediatry. Na osiedlu jest stosunkowo malo dzieci. Za to z doroslymi jest masakra. Mieszkam na tym osiedlu juz 5 lat i ani razu nie udalo mi sie dostac do lekarza. Jak ja jestem chora to chodzę prywatnie. Wynika to z tego że mieszka tu duzo osob starszych i juz od 6 stoja w kolejce.

Ja korzystam z POZu w ramach nfz w Certusie ( pediatra i lekarz rodzinny). Rejestracja telefoniczna bez problemu, można też osobiście ( mam blisko). Można się zapisać na ten sam lub kolejne dni. Na szczepienia i bilansy zapisy z wyprzedzeniem. Jeśli dziecko bardzo źle się czuje, ma wysoką gorączkę można zamówić wizytę domowa w określonych godzinach ( najczęściej między 13 a 15) w ramach ubezpieczenia.