Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powoli zaczynam zniechęcać się do Biedronki i zauważam ich wady

Polecane posty

Gość gość

chemia z Biedronki nie nadaje się do niczego kosmetyki w większości są robione z dziwnych rzeczy które uczulają jedzenie wkólko to samo , nieurozmaicone napoje niby tańsze ale butelki są pomniejszone albo wlane mniej niż w normalnych z innych sklepów napoje odpadają chemia odpada kosmetyki odpadają i jeszcze alkohole są podrabiane, wlewają jakiegos royala , mózgo/je/ba wole zapłaciś 6 zł więcej i kupic butelkę w innym sklepie jedynie po co idę to czasem kupuje słodycze, ciastka , wafelki, rurki z kremem , chipsy, orzeszki, krakersy - te rzeczy mi sie opłacają

Gość gość
ja mam problem z sałata w opakwowaniu co otiweram to tak smierdzi a do terminu z 5 dni , osttanio chlebki 5 dni po terminie a fu

Gość gość
ja tam slodycze i jogurty kupuje

Gość gość
teraz maja takie duże opakowanie ciastek z różna posypka i fajne te ciastka są , wybieram zawsze z orzechami poza słodyczami i przekąskami słonymi kawy tez kupuję mleko , deser monte , chleb ciemny ze słonecznikiem , worki do kosza chemia odpada kosmetyki odpadają alkohole odpadają a wy co tam kupujecie ?

Chemię to lubię choć nie wszystko.Lubię grzebać w koszach.Ale rzadko chodzę.Wolę kaufland

Gość gość
wczoraj kupilam mleko, sok marchwiowy i papier toaletowy

Gość gość
Co ty opowiadasz z tymi napojami. Kubuś play jest większy, a reszty jakoś nie zauważyłam, żeby było mniej niż napisane na opakowaniu.

Gość gość
kupuje tylko soki w szkle, mam obrzydzenie do plastiku

Gość gość
ja kupuję bo to najtańszy sklep w okolicy,ale przekręty robią takie że,szok,towar z gazetki,w promocyjnej cenie,kosztuje drożej jak na co dzień,masakra...

Gość gość
napoje tymbark wisniowy i mietowy maja pomniejszona butelkę i zawsze jest tańszy a w porównaniu z innymi sklapami gdzie ta butelka jest większa i jest więcej napoju takie oszukiwanie marketingowe , niby krzywdy nie robią ale zarabiają najwięcej w Polsce jesli chodzi o sieci sklepowe a są na drugim miejscu w Polsce pod wzg dochodów, zaraz za Orlenem