Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja

Polecane posty

Gość gość

witajcie, mam straszna depresje. nie mam sily na nic, nie moge rano wstac z lozka, nie moge pracowac, nic mnie nie cieszy.

Gość gość
Jeśli nie masz jej na stałe, a dopiero od niedawna, to jesteś w stanie pozbyć się jej sama, bez psychiatrów i leków. Rozwiązanie jest ROBIĆ wszystko jak dawniej, nawet gdy nie masz ochot. Dalej wstawać jak kiedyś i robić te same rzeczy. Zobaczysz że za kilka tygodni/miesięcy zaczną Cię one znów cieszyć. NAJGORSZE co może być i co pogłębia depresję, to właśnie wyłącznie z życia, leżenie w łóżku itd

Gość gość
lat albo dziesiatkow lat... :D ile razy trzeba zjes banana zeby stwierdzic ze sie ich nie znosi?

Gość gość
ale ja nie mam na nic sily, mnostwo wysilku kosztuje mnie zeby zwlec sie z lozka, nie moge pracowac. wzielam kilka dni urlopu bo nie jestem w stanie chodzic do pracy

Gość gość
Idź do lekarza, nie ma co czekać, aż się pogorszy...

Gość gość
ide, ale termin mam dopiero za 1,5 tyg. czuje sie jakby cos wyssało ze mnie cala energie

Gość gość
mam tak samo...

Gość gość
Najpierw weź od lekarza dobre leki a w ramach terapii wyjedź daleko daleko tam gdzie czas stoi w miejscu -wiesz co mam na myśli. (też miałam deprę i dokładnie tak ją wyleczyłam) Tam się oderwij od rzeczywistości i dochodź powolutku do siebie Po długich miesiącach zacznie ci wracać wiara w siebie, odzyskasz szacunek do samej siebie i zaczniesz myśleć o jutrze. I to będzie właściwa pora aby wrócić! Po powrocie wyjdź za mąż(nie będzie trudno-będziesz magnetyzowała....) urodź dzieci i o depresji zapomnisz.

Gość gość
Najczęściej ludzie, którzy się otwierają się na działanie złego ducha poprzez grzechy bałwochwalcze, czyli grzechy przeciwko pierwszemu przykazaniu: ,,Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną”. Temat jest bardzo szeroki, ponieważ to nie jest tylko wróżbiarstwo, astrologia, bioenergoterapia, wschodnie medytacje, spirytyzm, hipnoza, ale też kiedy my z siebie czynimy boga, lub bogiem staje się dla nas jakaś osoba. To w tym momencie dochodzi do otwarcia się na złego ducha. Często stajemy się bogiem wtedy, gdy wchodzimy w rolę stwórcy, kreatora prawdy. Prawda jest jedna. Bóg jest prawdą. Doskonałym przykładem jest gender, jakaś ideologia, którą ktoś nagle nazywa nauką, opartą na przekonaniach ludzi. Jest to wymyślanie prawdy, która nią nie jest. I w tym momencie zły duch na tym bazuje. Wiele rzeczy dzieje się też z ciekawości. Ktoś mówi, że nie wierzy w jakieś praktyki, które niosą za sobą zagrożenia duchowe, ale chce je jedynie zobaczyć, dotknąć, sprawdzić. A to tak nie funkcjonuje, bo jeśli chcesz zobaczyć, to znaczy, że dopuszczasz działanie. A skoro dopuszczasz, to się otwierasz na działanie złego ducha: więc potem nie dziw się, że masz stany lękowe, depresyjne czy jakieś inne, bo mogą być one skutkiem działania demona, któremu dałeś dostęp. I wtedy często się okazuje, że leki nie pomagają, a dopiero po modlitwie jest jakaś poprawa.

Gość gość
modlitwa tez mi nie pomaga :-(

Gość gość
martyna a co się spełniło jeśli to nie tajemnica ?

Gość gość
ale tak trudno wierzyc kiedy wszystko sie wali... :-( zabija mnie ta depresja