krolikkkxx 0 Napisano Wrzesień 25, 2014 Dzis powinnam dostać okres zawyczaj dostaje rano. Jeszcze nie dostałam strasznie się denerwuje ponieważ nie boli mnie nawet brzuch. Biore tabletki zawsze Zadnej nie zapomniałam i chloapk nigdy we mnie nie konczy czy mogę być spokojna czy faktycznie coś może być na rzeczy? Dodam jeszcze , że kochaliśmy się podczas przerwy 7-dniowej i czy antykoncepcja podczas tej przerwy nadal działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2014 nie schizuj :) ja przy tabletkach dostaje krwawienia zazwyczaj we wtorek wieczorem, a zdarza sie w srode rano. raz czekalam we wtorek i do srody juz wmawiałam sobie najgorsze, ale wszystko w porządku :) bedzie dobrze jak wszystko robisz jak nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krolikkkxx 0 Napisano Wrzesień 25, 2014 Czy to,że uprawiałam seks podczas przerwy nie grozi? czy ochrona się utrzymuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2014 jesli o zadnej nie zapomnialas, a po przerwie normalnie rozpoczelas nowe opakowanie to wszytsko powinno byc ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2014 ja od lat kocham się na tabletkach do końca. Mąż zawsze kończy we mnie. czasami zdażało się, że okres się przesunął nawet o 2 dni. Spokojnie w ciążę nie zaszłam nawet mając wymoty czy biegunkę, nawet gdy zapomniałam wziąć 2 tabletek czy brałam inne leki. Nie tak prosto zajść w ciążę na tabletkach. Z moim znajomych każda bierze tabletki i nie wpadła, a są to już weteranki w braniu tabletek;) Także nie schizuj, bo w ciąży na pewno nie jesteś. Tym bardziej, że chłopak w tobie nie skończył i jeszcze bierzesz tabletki!!!!! jak masz zajść w ciążę nawet nie biorąc tabletek skoro chłopak w tobie nie skończył???? cud czy wiatropylnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IrkażonaMirka 0 Napisano Październik 6, 2014 Poczytaj o implancie. Też wysoce skuteczny i nie trzeba pamiętać o łykaniu tabletek http://zabiegiginekologiiestetycznej.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2014 po co bierzesz tabsy skoro facet i tak w Tobie nie kończy? nie rozumiem takich kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach