Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lanie pasem od dojrzałej

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym żeby dojrzała atrakcyjna kobieta zbiła mnie pasem.

Gość gość
za stara

Gość gość
a co to za badziewie

Policzka? w życiu :O Klapsa zresztą też nie za bardzo... no chyba że niezbyt mocny, i wyłącznie jako forma zaakcentowania bliskości w relacji intymnej :P

Gość gość
ostatnio czytałem wspomnienia żołnierza Kedywu Stanisława Likiernika

Odpowiem że nie wiem. Nie zdarzyło mi się jeszcze być w relacji, w której coś z tego, o czym piszesz, byłoby do pomyślenia. Ale to może być kwestia mojego naprawdę skromnego doświadczenia. :)

Gość amenable girlll
Kusza a powiedz ciebie kręcą klapsy czy zupełnie nie? Bo zawsze wypowiadasz sie o tym dużo. Dominacja i uległość to jedna z upodobań seksualnych, nie ma na prawde z czego kpic ani sie naśmiewać. Różne rzeczy nas kręcą i nie jest to od nas zależne. Jeden lubi pod kołderką i na romantycznie, inny ostro z ciągnięciem za włosy, jeszcze inny lubi dominacje psychiczną i rozkazy, ktoś inny stopy i rajstopy a inny przebieranki. I masa innych rzeczy. że zacytuję naszą ulubioną na forum książkę jest w nas wiele odcieni szarości... Ale to akurat prawda. I nie powinniśmy sie z tego śmiac bo to kr**** i delikatna sprawa którą można bardzo urazić. Bo czasem nawet sami przed sobą wstydzimy sie naszych podniet. Odpowiedziałam tez w wątku o kurach na twoje pytanie... nie skomentowałaś. Zdziwilo cię to?

Gość amenable girlll
Ok, to 🖐️ Do usłyszenia :-p