Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, zapchana ubikacja! Kret nie działa

Polecane posty

Gość gość

Co robić? :(

Gość gość
Połknąć zawartość klopa. Smacznego

Gość gość
Zawsze można liczyć na ''poważną'' odpowiedź na kafeterii :(

Gość gość
Rękę wsadź i wyjmij to co wrzuciłaś. Bo co, myślisz że ktoś przyjdzie i wsadzi za ciebie? Jeżeli nawet to droga usługa, z 500 będzie kosztowała :P

Gość gość
Specjalistę znajdziesz na podwórku, zaproponuj 500 i zrobi :D

Gość gość
Baby są dziwne, sra/ją do własnych torebek gdy są u kogoś bo się wstydzą, a kibla sobie nie odetkają który same zapchały :-O

Gość gość
Kiedyś 100 zł. zapłaciłam hydraulikowi, więc nie kłamcie, że 500 :( Ludzie, to poważna sprawa, bo mama chyba mnie zabije. W sumie ma rację, bo po cholerę wrzucałam tylko papieru toaletowego?

Gość gość
Myśmy do administracji zadzwonili administracja po szambonurka i przyszedł pan wziął klucz od piwnicy do głównego kanału czy jak tam się to zwie, odkręcił to i zaczął czyścić, komentując że chyba dobrze się tu ludzie odżywiają bo to zawsze czuć jak ludzie porządne rzeczy jedzą:D he he serio! Tak chlupało i bryzgało że całą twarz miał w kropeczki-bleee Ale zrobił i już jest ok!

Gość gość
Nie od srania mi się zapchała, tylko od papieru. Mam okres, więc dużo go zużyłam, a ten wredny papier jest gruby i sztywny :(

Gość gość
Ale powiem wam że każdy ma jakieś powołanie swoje i nie przeskoczymy tego. Ja bym nie mogła takich rzeczy robić!

Gość gość
Szambonurka :D Może po Norka?

Gość gość
Co ty bredzisz, zapchała muszlę a nie w piwnicy, przepychanie muszli z piwnicy jest niewykonalne... chyba że przy pomocy nanorobotów, a to będzie kostzowało 100 ale tysięcy i nie zł tylko euro :D

Gość gość
Nie mogłabyś, nie wsadzisz ręki do kibla do którego sama narobiłaś, a nie masz wstydu oczekiwać tego od kogoś obcego? :D

Gość gość
jest taka przetykaczka do ubikacji nie wiem czy masz? ma taki ssak na końcu, to zasysa wszystko i kibel się odblokowuje :)

Gość wezwijcie lekarza
owin mopa do podłogi szmatami, żeby zrobiła się taka kula, następnie mopa wsadź do kibelka i przepychaj. sprawdzony sposób na kafeterii:)

Gość gość
Jeszcze papier z okresu, facetowi każe wkładać czy lizać, a sama się brzydzi dotknąć... rzeczywiście dziwna :classic_cool:

Gość gość
Klin tylko klinem, weź drugą rolkę papieru i dopchaj porządnie, jak ubijesz mocno to się odetka :-)

Gość gość
Nie dam 500 zł, spróbuję z tą drugą rolką, tylko nie wiem czym to dobić mocno :-(

Gość gość
zasssaj :D

Gość gość
Widzę że jak temat o g*****e to wszyscy się zlecieli jak muchy!

Gość gość
zaloz 2 rekawiczki jednorazowe te takie jak w szpitalach maja na to worek na smieci wloz reke do kibla i przepchnij tyle

Gość gość
a mówiłam że brudne prześcieradło to się pierze a nie wciska do kibla!

Gość gość
jest taka przetykaczka do ubikacji nie wiem czy masz? ma taki ssak na końcu, to zasysa wszystko i kibel się odblokowuje usmiech.gif raczej nie mam, a jak się nazywa, ile kosztuje i gdzie można ją kupić?

Gość gość
Weź szczotke to wc, wsadz jak najdalej do dziury i poruszaj energicznie pare razy. U mnie przeszło.

Gość gość
Trzeba było się podmyć, zamiast peesde papierem wycierać, włóż rękę do kibla i pobrąchaj

Gość gość
nalej duzo wody

Gość gość
może jakichś fachowców od usług kanalizacyjnych sprowadzić? U nas w biurze, jak były problemy z kanalizacją to stąd przyjechali - www.firmakanex.pl

Gość gość2529
Mi dziecko do kibla kiedyś wrzuciło całą jeszcze nie używaną rolkę papieru i spłukało. Trzeba było cały kibel od rury odkręcać, bo rolka utkwiła nie w kiblu tylko w odpływie. Na szczęście dało się wyciągnąć :)

Gość gość
trzeba czekać az sie papier rozpuści, nalej wrzątku do kibla, prędzej sie rozejdzie, co ty za papier masz z plasteliny?

Gość gość
To ja autorka - sprawa rozwiązała się nastepnego dnia. Musiałam 3 saszetki kreta wsypać(oczywiście w odstępach czasowych), spłukiwałam wodę, spłukiwałam, aż poszło ;D A papier był po prostu twardy i sztywny.