Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z wyborem

Polecane posty

Gość gość

Chrzestnego dla corki. U pierwszej corki jest moj brat a teraz nie mam kogo wybrac. Brat mojego meza to.... nie wiem bo nie znam nie mam kontaktu z nimi. Mieszka z zona i dziecmi u tesciow ja ich nie poznalam bo my tam nie jezdzimy a oni jak mieli przyjechac do nas to zawsze odmawiali. I pytanie czy bedzie glupio wygladalo jezeli po raz drugi wezme za chrzestnego mojego brata. On sie zgodzi na pewno bo to kawaler bez dzieci

Gość gość
Jesli on nie widzi problemu to dlczego nie. Ja znam taka sytuacja ze rodzeństwo ma tego samego chrzestnego i jest ok. Tylko szczerze z bratem pogadaj i powiedz ze jesli nie chce to moze odmowic i nie bedziesz miala mu tego za zle.

Gość gość
a przyjaciół nie macie? Brat poczuje się może obciążony kupowaniem prezentów dla obu dziewczynek

Gość gość
Nie mamy, żyjemy dla siebie samych

Gość gość
Pewnie brat i tak uczestniczy w uroczysciach twoich dzieci jak np urodziny i kupuje im prezenty. Wiec co za roznica czy kupi cos jako wujek czy jako chrzestny. Zresztą w byciu chrzestnym nie chodzi o kase.mojego dziecka chrzestna jest moja siostra. Studenka z kasa u niej cienko ale przyjezdza do nas czesto z dzieckiem lubi sie bawic i zajmowac nim. Jest 100 razy lepsza niz chrzestny ktory ma kase kupuje wypasione prezenty ale dziecko widzi raz do roku.

Gość gość
Jedni za granica maz przyjaciolki bez bierzmowania jest jeszcze jeden taki moj przyjaciel pogadam z nim o wszystkim ale on niebardzo sie nadaje. Nie ma podejscia do dzieci. Ewentualnie ostatecznie go wybiore ale wolalabym kogos odpowiedzialnego.