Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

flegamina i sinecod jednoczesnie

Polecane posty

Gość gość

Lekarz przepisal 17 miesiecznej corce te leki oprocz tego pulmeo. Yeraz czytam ulotke i na sinecodzie jest napisane,zeby nie podawac z lekami wykrztusnymi a z tego co sie orientuje flegamina chyba takim lekiem jest?? Aha ten sinecod mamy podawac doraznie na noc. Corka ma suchy duszacy kaszel wiec tym nardziej ta flegamina mi nie pasuje.co o tym myslicie?

Gość gość
sinecod na noc jak najbardziej, bo on jest przeciwkaszlowy a flegaminy już pod wieczór się nie podaje bo dziecko by się w nocy dusiło.

Gość gość
Tak wlasnie myslalam flegamine dalam jejgodzinke temu.dzis juz nie dam a na noc dostanie sinecod. A co z tym pulmeo? Mozna dawac na noc? Cos sie chyba lekarzowi pomylilo.bo flegamine napisal 3 razy dziennie czyli na noc tez.

Gość gość
flegamine podaje sie do 16 (mozesz podac 3x, np 7.00, 11.00, 15.00), sinecod na noc.

Gość gość
Dzięki:)

Gość Goscinnnie
moja córka po pulneo źle się czuła, bolał ją brzuch. Potem doczytałam, ze on ma w składzie źółcień pomarańczową, która może powodować reakcje alergiczne i całkowicie z niego zrezygnowałam. A flegaminę stosuję, pomaga.