Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezycowo2024

siostra z innego ojca

Polecane posty

Gość ksiezycowo2024

Moje drogie Mam pewnien problem a mianowicie syn mojego partnera ma syna który ma 8 lat i siostre która ma rok ale nie z moim partnerem tylko z innym facetem . Chłopiec o niczym nie wie i mysli ze tata dziewczynki jest moj partner. Czy chlopiec powinien wiedzieć że on i jego siostra mają innych tatusiów?

Gość gość
to matka chłopca powinna mu o tym powiedzieć, a nie ty czas na to tez powinna wybrać sama jesli uważa, że 8 latek jest za mlody żeby to zrozumieć, to jej sprawa o co ci własciwie chodzi? po co sie w to wtrącasz?

Gość gość
yyy nie za bardzo rozumiem. syn twojego partnera ma syna,czyli twoj partner jest dziadkiem? " i siostre która ma rok ale nie z moim partnerem tylko z innym facetem . " to syn twojego partnera miałby miec siostrę z twoim partnerem? syn z ojcem?

Gość gość
Pomieszalas cos malenka

Gość gość
Ja tez niezbyt rozumiem tego,ze dwie pierwsze odpowiadajace autorce...jakby zrozumialy,o co chodzi :O

Gość gość
Pewnie sie domyslily i zauwazyly podkniecie jak i reszta pewnie tez....no ale na tym forum chodzi o to tez zeby sie troszke wyzyc i poczepiac ludzi wiec robmy co do nas nalezy ;)

Gość gość
Syn twojego syna ma siostrę z innym facetem, lol Ja myślę, że spokojnie możecie powiedzieć. To jest tak zagmatwane, że jestem pewna iż 8miolatek tego nie ogarnie.

Gość gość
22.53 hehehe z******ta jestes! 8 latek nie ogarnie no masz racje

Gość gość
ok.-normalny czlowiek nie wie o co chodzi.