Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo ważne pytanie do łysych i łysiejących facetów!

Polecane posty

Gość gość

Jak się czujecie z faktem, że przez całe swoje życie już nigdy nie będziecie kochani przez kobietę? Jak się czujecie z tym, że gdy mijacie dziewczyny na ulicy to czegokolwiek byście sobą nie reprezentowali jesteście skreśleni od pierwszych sekund. Jak się czujecie, gdy one mijają was w najlepszym wypadku z lekceważeniem, a w najgorszym z jawną pogardą w oczach? Jak się czujecie( do tych co są w związku), wiedząc, że gdy problem się pogłębi to dziewczyna będzie z wami już tylko dlatego, żeby nie wyjśc na płytką, bo zerwała z powodu włosów? A wy mężowie, jak się czujecie wiedząc, że nie pociągacie już waszej żony seksualnie i robi to z obowiązku małżeńskiego? Jak się czujecie wiedząc, że jeśli nawet zdobędziecie kasę to uczucie kobiety będzie udawane? Jak się czujecie ze świadomością, że jak bardzo byście się nie starali i nie kochali to dla wszystkich kobiet będziecie ZEREM, przy płytkim, wymuskanym przystojniaku z bujną czupryną na głowie? Pytam was o te rzeczy, bo już zauważyłem u siebie pierwsze objawy tej nadchodzącej, największej tragedii i może(oby nie) kiedyś do was nieszczęśników dołączę. Póki co szczerze wam współczuję, bo żyjecie w piekle na ziemi rządzonym przez kobiety.

Gość gość
Taka jest niestety prawda, kobiety to płytkie szmaty.

Gość wyłysiały  facet26
ja tez nikomu sie nie podobam coraz czesciej mysle o samobojstwie

Gość gość
Zeby mierzyć swoją wartość poprzez włosy? Współczuję! Mój mąż jest łysy i uwielbiam jego seksowną łysą głowę mmm.....

Gość gość
To nie my mierzymy swoją wartość przez łysą głowę, tylko kobiety nas tak mierzą.

Gość gość
Oj chłopaki chłopaki :-D powariowaliście chyba. Radzę wyjść z domu, zobaczycie ludzi w parach, większość zwyczajna, każdy z jakąś wadą. Taka nasza natura, faceci tracą włosy, a kobiety też z czasem dostają zmarszczek i figura nie ta co kiedyś. No i co z tego :-D

Gość gość
Ano właśnie. Nic :-)

Gość wyłysiały  facet26
Tylko wiesz faceci dziela sie na takich którym ta łysina pasuje lub nie pasuje A ja mam takie c*****e rysy twarzy ze mi to po prostu nie pasuje brzydala żadna nie chce

Gość gość
Te kobiety co chodzą po ulicach z łysymi, łysiejącymi facetami to pary, które zeszły się jak jeszcze facet miał włosy, a potem je stracił to przecież ona go nie zostawi, bo co pomyślą inni?

Gość gość
Jakoś znam takich co młodo stracili włosy, ale charakteru i wiary w siebie nie stracili, no i żaden z nich nie jest sam, żaden.

Gość gość
Bo pewnie mają hajs i wierzą głuptaki, że te ich kobiety ich kochają.

Gość gość
Wyłysiały facet 26 Nie przesadzaj. Jesteś facetem i jak masz jakikolwiek zarost to rysy możesz sobie sam "wyrysować". Zapuścić delikatny zarost tam gdzie potrzeba i po problemie. Byle nie jakieś kudłatą dżunglę :-) Łysiejąca kobieta raczej takiej opcji nie ma :-)

Gość gość
Łysiejącej kobiety nikt nie szykanuje, bo to nie wypada, w końcu kobiety są święte i nietykalne. Jak ja wyłysieję to palnę sobie w łeb i będzie spokój, chyba tylko to pozostało takiemu facetowi, ale przynajmniej ulży.

Gość gość
łysi sa sexy