Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Robicie Kafeteriowe FLĄDRY ?

Polecane posty

Gość gość
Ja czekam na mojego pijaka z wałkiem do ciasta w ręku

Gość gość
Zrobisz mu pałkę ?

Gość gość
kurde a u mnie moja drynia a ja nie i czekamaz zasnie bo znowu zrzedzila bedzie. a ******ie haha bez roznicy czy to deska w plocie czy ona

Gość gość
a co ty robisz w ten piekny wieczor kafeteryjny leszczu??

Gość gość
Wale takich jak ty w p/i/z/d/e/c/z/k/i

Gość gość
ja ten od deski w plocie;) czego kafeteryjne fladry??sa tu calkiem fajne syrenki. i jak uzylas juz walka kolezanko?

Gość gość
Same rozjechane jak wiadra.

Gość gość
wiadro to ci na leb ktos zalozyl i mlotem 5 kilowym z********** pie...lisz jak potluczony. szacunku troche

Gość gość
ale dlaczego sie wsciekasz, az tak dowartosciowania potrzebujesz?? ja tylko chcialam wiedziec dlaczego "kafeteriowe", skad ten slang i na jakiej wsi uprawia sie takie radosne slowotworstwo

Gość gość
no to ty nie pisalas o rpzjechanych wiadrach?kobietka jestes a ja super obronca kobietek d**eczek i pan. to do ciebie raczej nie byl moj wiesniacki tekst. a wies to i w miescie czesto zalatuje

uwielbiam tego typu tematy zakladane przez pustych szmacianych k/u/t/a/s/o/w 😴 ciekawe co robi taki szmaciany k/u/t/a/s oprocz tego, ze interesuje sie zyciem flader kafeteryjnych?

Gość gość
szmaciany k***s ale jaja. dobra jestes frida. to nylem ja ten od mlotka 5 kilowego

Gość gość
Zapewne nic. Nie ma dziewczyny, bo żadna nawet na niego nie spojrzy. Ani aparycji, ani innych atutów. :) Wali gruchę pod wpisy na kafe i trzęsie się ze strachu, czy matka nie zajrzy do pokoju. I nie, nie jest mu wstyd, że pomimo, iż już dawno jest dorosły, nadal mieszka ze starymi. Frii 👄

Gość gość
kurna juz sie zamotalem. dajecie popalic jakiemus chlopkowi i ja tez ale czy to jakas pindzia nie byla auutorka. frida tys oblatana oswiec mnie. ale to prawda ze gosc ten od p***y jak wiadro wali gruche spocony bo tata z pasem przy portkachza sciana

Gość gość
gościu pisz po polskiemu, bo ni c****ja nie kumam o co kaman :O

Gość gość
loj znakow zapytania nie dalem. zreszta wez pisz z telefonu to idzie sie zameczyc. pisze ze mam jaja a trzymam strone wasza czyli tych flader . ten co to wymyslij juz placze bp zwalil grusze i przeszly fantazje

nie wiem kto zalozyl temat. nie jestem tu na etacie wrozki.. roboczo zalozylam, ze to facet. watpie, aby jakiejs kobievcie koniecznie byla potrzebna taka wiedza :) a pusty k/u/t/a/s szmaciany.. to pusty k/u/t/a/s szmaciany. gdyby byl napelniony trocinami, to jeszcze moglby sie do czegos przydac.. a tak, niestety.. jedynie do zakladania takich tematow :P

Gość gość
a ja mam duza rozdzke i nie moge wyczarowac tu autora czy autorki powtornie co dowiedziec sie co ja gryzie.