Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam narzeczoną

Polecane posty

Gość gość

zmieniłam status z dziewczyny na narzeczoną , jestem super szczęśliwa chce to wykrzyczeć całemu światu ... i z każdym dniem moje uczucie jest mocniejsze Życzę wszystkim , tak pozytywnych emocji jakie teraz mam ja .

Gość Pener z klasą
Gratulacje, tylko nie spier... tego ;)

Gość myszko_Ty_moja
dziewczyna sprzedała się za pierścionek, kawałek metalu, kawałek kruszcu z kamykiem , czy to nie jest żenujące przy bardzo niskiej cenie złota ?

Gość gość
Dzięki Pener . Zrobię wszystko żeby być idealną żoną i żeby proza życia nie spi***ła naszego wspólnego życia

Gość gość
Nie zmieniam statusu na portalu tylko w życiu . Lajki mnie nie interesują .

Gość myszko_Ty_moja
i tak będzie, po pierwszym roku małżeństwa powiesz mężowi wprost spadaj facet, wracaj do mamusi i mam dość tego wszystkiego a to małżeństwo było błędem !

Gość gość
Masz czarne wizje ale pewnie realne . W każdym małżeństwie tak się dzieje prędzej czy później. Ale ja to chcę przeżyć . W zdrowiu , chorobie , szczęściu , nieszczęściu, przy bezrobociu, dobrobycie , w miłości , wierności, w strachu , w kinie w lublinie , pytać Ewo Kopacz jak żyć ? itd itp Ja juz wybrałam dawno temu i chcę pozostać wierna swojemu wyborowi .

Gość gość
A ja dostalam pieescionek mial byc slub i pelnia szczescia i nie ma nic.... powiedzial ze nie wezmie ze mna slubu bo kumpluje sie z kolezanka ktorej on nienawidzi. Przypuszczam ze to wymowka bo slubu nigdy brac nie chcial. Pierscionek wrzucilam na dno szafy nic dla mnie nie znaczy

Gość myszko_Ty_moja
no dobra, poczekamy tu rok albo dwa ale za rok tu napiszesz, że źle zainwestowałaś w związek, że to była pomyłka i zostałaś sama z dzieckiem na ręku a męża wyrzuciłaś za burtę

Gość gość
no dobrze napiszę za rok... Żadnego dziecka. Bardzo przykra sprawa - a dlaczego nienawidzi tej dziewczyny ? dziwna sprawa ...

Gość gość
Przez 3 lata był idealnym chłopakiem , 2 lata bedzie narzeczonym , nie wierzę , że ślub może zmienić człowieka na tyle żeby mi nagle coś zaczęło przeszkadzać .

Gość myszko_Ty_moja
kobieto , to nie tak 'powiedzial ze nie wezmie ze mna slubu bo kumpluje sie z kolezanka ktorej on nienawidzi.' - zobaczył, że wolisz spotykać się z koleżanką, niż z nim jako narzeczonym i absztyfikantem , czyli nie jesteś zainteresowana związkiem i wolisz kobiety , tak rozumuje 100 procent facetów , więc postąpił jak każdy normalny facet i nie miej do niego pretensji a pierścionek facetowi oddaj własnoręcznie albo odeślij pocztą !

Gość gość
Pata Patu dziękuję , z przyjemnością kuknę na blog

Gość gość
Pata Patu - u mnie w domu panuje kult kota :D kot jest na piedestale wszyscy tańczą jak on nam zagra

Gość Pikawa
a z jakiego powodu ma oddawać pierścionek ????