Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski90

Opowie ktoś o trójkącie ??

Polecane posty

Gość Ciekawski90

Interesuje mnie 2m i 1k 1) Jak dotego doszło 2) kim był partner 3) ile czlonków naraz było wkładane w dziurke czy to pupa czy anal czy naraz oba do każdej ??

Gość gość
A czemu nie kwadrat? Dwa do gęby, jeden w pipe i jeden w tyłek. Fajne nie?

Gość gość
mialam 4 czlonki na raz dwa w c***e jeden w d***e i jedem w gebie bylo cudownie teraz nie moge chodzic dobrze ale bylo warto niesamowite przezycia popuszcza mi sie czasami przy kichaniu lub jak tak mnie rozpychaja ale co tam zyje sie raz sprobuj tez spodoba ci sie a na koniec spuscizna do uszu cos nowego nie?

Gość gość
Policja zatrzymuje blondynkę. - czy ma pani gaśnicę? - owszem - a trójkąt? - niestety nie, wczoraj zgoliłam.

Gość gość
O trójkącie mówimy jeżeli sumy wszystkich kątów wynosi dokładnie 180 stopni. Nie ma trójkąta jeśli jest mniej lub więcej stopni. Poza tym są trójkąty równoboczne, równoramienne prostokątne i trójkąty o róznych bokach. Sa twierdzenia co do trójątów poczytaj w google.

Gość gość
Mialam bylo wspaniale lecz trzeba być dojżałym by nie było rozwodu.Kchanek miał dużego gdy maż rozłożył moje nogi by włożył obcy sego k****a i go zasadzi we mnie to myślałam,że mnie rozerwie.Mąż podniecony do granic możliwości bo jęki moje były głosne podczas mojego rżniecia.Z członka męża wychodzila wydzielina nie byla sperma bo ja lizałam w tym czasie gdy kochanek mnie pukał.Po kochanku mężowi dałam w dupcię by czuć jego członka.Po dwóch godzinach spytaam męża czy mozemy powtórzyć w obie dziurki.Kochanek byl w pochwie a ja leżałam na plecach na mężu i maż nbyl w dupci bo miał mniejszego od kochanka,bałam sie by kochanek mnie nie rozerwal gdyby byl w duci.