Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jess9

Nowy szef czy mnie polubił?

Polecane posty

Gość Jess9

Witajcie, Byłam wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy. Rozmawiałam z szefem i tu pierwszy punkt: rozmowa trwała PÓŁTOREJ godziny! Zadawał mi masę pytań, oczywiście odnośnie pracy, doświadczenia, jakieś psychologiczne scenki, pełen profesjonalizm itd ale rozmawiało nam się bardzo sympatycznie. Rozmowa się kleiła co mnie lekko zdziwiło, ponieważ Szef - garnitur, bardzo dobrze przygotowany, mowa ciała itd, profesjonalista itd a podczas rozmowy uśmiechał się do mnie, śmiał się nawet z moich jakichś dopowiedzeń, usłyszałam nawet komplement a na zakończenie powiedział, że gdybym miala jakieś pytania bym do niego dzwoniła. Dziś tzn - w czwartek zadzwonił i powiedział, że dostałam tę posadę i bym przyszła dziś - w piątek na daną godzinę, oczywiście zapytal mnie o której mi odpowiada. Co mnie zastanawia, wyczuwam w jego zachowaniu teraz i już w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej - lekkie speszenie? brak takiej pewności siebie jak na początku. Czy to możliwe, że mnie polubił czy takie zachowanie jest normalne, jak myślicie?

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
On chce z Tobą seksu i wie, że Ty też chcesz z nim seksu. Ale boi Ci się o tym powiedzieć.

Gość Jess9
Miałam taką krótką spódniczkę, że widział moje majtki.

Gość Jess9
no właśnie normalnie byłam ubrana. biała bluzka, marynarka, czarna spódnica, czarne botki nawet nie na obcasie.

Gość gość
pewnie sie speszył bo już sobie wyobrazał jak mu laseczke pod biurkiem robisz !