Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćoradęprosi

brak ochoty na sex i wpływ na związek

Polecane posty

Gość gośćoradęprosi

Może ja przesadzam ale mam dość tego że mój facet ostatnio ciągle mówi że jest zmęczony. Owszem ma wymagającą pracę i to nie jest tak że musimy się kochać codziennie ale czuję że mnie odtrąca. Nawet jak ja coś zacznę robić to zwykle kończy się tym że mnie przytuli i albo pójdzie spać albo włączy komputer. Sex nie jest w związku najważniejszy ale jeśli go nie ma wszystko zaczyna się sypać. Ja chodzę zdenerwowana i smutna jemu udziela się irytacja i brak ochoty się pogłębia. Co robić? Jak to wszystko poprawić?

Gość gość
no i? chodzisz zdenerwowana bo jestes niedorznieta?

Gość gośćoradęprosi
jestem smutna bo jest mi przykro że on mnie nie chce. Przynajmniej ja to tak odbieram.

Gość gość
to mu to powiedz

Gość gośćoradęprosi
oczywiście mu mówię ale on uważa że ja robię z tego problem i za bardzo naciskam. Kiedyś kochaliśmy się kilka razy na tydzień czasem częściej czasem rzadziej ale intymność tak nie gasła. No i jeśli byłby zmęczony to czemu nie zrobi czegoś dla mnie skoro wie że ja mam ochotę. Kiedyś to się odwróci i on będzie musiał prosić( o ile dotrwamy do tego chociaż to już prawie 4,5 roku)

Gość gośćoradęprosi
czy ktoś może mi poradzić co powinnam zrobić żeby było lepiej

Gość gość
zdradź go :D

Gość gość
Ale co 4,5 roku? Tyle czasu minęło od momentu kiedy przestał "chcieć"? A co ile się kochacie?

Gość gośćoradęprosi
jesteśmy razem 4,5 roku. To już sporo i nie chcę jeszcze się poddawać ale zaczyna mnie to boleć, wydaje mi się że się mu znudziłam. Nie zdradzę go byłam zdradzana w poprzednim związku wiem jak to boli

Gość gość
Ile minęło od momentu kiedy przestał "chcieć"? A co ile się kochacie?

Gość gośćoradęprosi
to może nie jest duża przerwa ale jakieś dwa tygodnie temu. W między czasie jednak dwa razy zrobiłam mu ustami. Może ja przesadzam ale czuję że mnie odtrąca

Gość gośćoradęprosi
wcześniej też się to zdarzało że nawet jak ja zaczęłam go całować dotykać to on mnie zatrzymywał