Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawilem i nie czuje ulgi

Polecane posty

moim zdaniem cięcie chirurgiczne im szybciej się odetniesz tym wieksza szansa że ona szybko wróci do normy :) jakies pseudo zwiazki i przyjaznie bedą pogłębiać tą toksycznośc.

Gość gość
12'16 autorze,to naprawde Ty piszesz? A tos pięknie uspokoił sobie sumienie. W pierwszym poście piszesz jakoś inaczej.OK,Twoja sprawa.

Gość gość
chora ona,chory on :). to chory zwiazek i cos mi sie wydaje,ze bedzie ciag dalszy.on sie odezwie za pare miesiecy,spotkaja sie,a ona pokaze mu kawelek cycka i znow sie zacznie od nowa.on nie znajdzie dziewczyny ktora da rade z takim palantem,a ona nigdy nie da szansy innemu facetowi bo uparla sie na tego drania.chore ludzie

Gość gość
12'20 clou tematu a nie jakieś brednie sklonowanej

gość dziś No Skolonowa40,wydajesz taką opinię o czyichś uczuciach,ech. No właśnie napisal,że kochał ją,i do dziś też,tylko już nie romantyczną miłością. xxx mniemam że powaznie myli miłosc z litoscią :classic_cool: jakby sie temu dokladnie przyjrzał zapewne sam by do tego doszedł ;) Jakby czuł do niej miłosc nie czułby potrzeby szukac doznan na boku :)

Gość gość
ONA wykorzystywala SEX a ON nie umial powiedziec NIE... tak oto objaw MILOSCI mow do mnie jeszcze a teraz autorze umiesz juz powiedziec NIE?

Gość gość
szkoda mi tej dziewczyny.musi bardzo cie kochac,ale to bardzo toksyczna milosc.jakby trafila na porzadnego facete ten by ja nauczyl jak kochac,ale trafila na ciebie i pewnie jej stan sie pogorszy. ma na pewno ogromne problemy psychiczne. brak ojca to moze byc przyczyna. kobiety ktore wychowuja sie bez ojca zrobia czesto wszystko dla faceta i maja wielkie problem zeby stworzyc zdrowy zwiazek.mysle,ze stad seks,blaganie,grozby.ona bardzo boi sie samotnosc***isales,ze byles jej pierwszym czyli pewnie pierwszy raz miala do czynienia z mezczyna,z jego opieka,pomoca,troska.bez ciebie czuje sie pewnie bardzo samotna,ze caly swiat znow tylko na jej barkach.dla niej byles centrum wszechswiata,ktory sie poraz kolejny zawalil. moze jednak warto by bylo okazac jej jakies zainteresowanie...sama nie wiem

gość dziś szkoda mi tej dziewczyny.musi bardzo cie kochac,ale to bardzo toksyczna milosc.jakby trafila na porzadnego facete ten by ja nauczyl jak kochac, xxx niestety ona sama się musi nauczyć najpierw kochać samą siebie by móc umiec kochać kogokolwiek :) nikt za nią tej roboty nie odwali.

Gość gość
teraz na pewno jestem w stanie powiedziec NIE. nie bede juz jej krzywdzic. nie wejde w to poraz kolejny bo boje sie,ze stanie sie jakas tragedia.ja ja naprawde kochalem! ale zbyt wiele sie miedzy nami zlego wydarzylo-wiem przeze mnie. nigdy nie powinnienem dawac nam tych kolejnych szans bo z taka przeszloscia to nie mialo sensu. nie opisze wam ze szczegolami bo to zbyt dlugo by trwalo.byl czas,ze ja chcialem,a ona nie,potem ona chciala,a ja nie bylem pewny,potem byla inna dziewczyna,a potem w koncu my razem szczesliwi,potem etap jak zerwalem,ale nadal spotykalismy sie i sypialismy,a teraz jest inna kobieta i brak kontaktu.w miedzy czasie wiele klamstw z mojej strony,a z jej wiele przykrych slow,wyzwisk,zyczen smierci,szpiegowanie,grozby,fochy,placze.nie dalem rady,ale naprawde,szczerze martwie sie o nia.

Gość gość
Sklonowana, pierniczysz jak potłuczona,mam w nosie Twój radykalizm:ona najpierw musi nauczyć się kochać.Ok. A On,co? 30 lat na karku i zabawa w chore związki? Uczepiłaś się wątku tylko tej dziewczyny a my nie znamy drugiej strony.Na pewno defekty z dzieciństwa mają też wpływ na jej zachowania,ale kochający mężczyzna(jesli nim rzeczywiście był)wysłałby ją i wspierał przy terapii lub nawet razem poszliby na terapię par.

Gość gość
Autorze Ty nie umiesz ani kochac ani szanowac drugiej osoby (najblizszej!) i to jest Twoj problem. Naprawde polecam terapie. A Twojej eks wspolczuje, ze trafila na takiego dupka, ktory robil jej przez 3 lata sieczke z mozgu. Jak dziewczyna jest wrazliwa i zaangazowala sie, to nie dziwo, ze wpadla w dol. Zanim nie ogarniesz sie chlopie i nie dojrzejesz, to nie pakuj sie w zadne zwiazku damsko-meskie!

Gość gość
Ja myślę, że dobrali się idealnie. Ona przewrażliwiona histeryczka, a on d**ek.

gość dziś Sklonowana, pierniczysz jak potłuczona,mam w nosie Twój radykalizmpechowiec.gif na najpierw musi nauczyć się kochać.Ok. xxx to poproś autora by wysłał ci telefon do "drugiej strony" bedziesz mogła sie wtedy wypowiadać ;) ja znam jego strone i do niej sie odnosze a wnioski jak widac sam umie wyciągać ;)

Gość gość
Kazdy bylby przewrazliwiony majac do czynienia z Autorem.

Gość gość
Sklonowona ma stare myslenie, ze facet to swieta krowa i wszystko moze, ale laska ma poslusznie zgadzac sie na wszystko:D sorry 40-stko, ale to juz nie te czasy;) obie strony daja i biora, a nie tylko facet

Gość gość
Autorze moze pomysl o 40-stce, to starsze pokolenie i jest bardziej zdesperowane na posiadanie faceta i wymagania maja niskie. Jak nie bedziesz pic i bic, to powinno styknac.

Gość gość
Sklonowana pisze na różnych wątkach,ostatnio(też dziś)juz zdążyła swój radykalizm pokazać na 'życie po rozwodzie". Tak,ostre cięcia są najlepszym rozwiązaniem,ale nie dziala to gdy związki byly chore/toksyczne,bo tam jest beznadziejna samoświadomość i proces zdrowienia jest znacznie dłuzszy. Ale co tam,Sklonowana wali po oczach mimo,że kobiety prosza,by wyluzowała. Tak,tak,ona zawsze jest przeciw kobietom,to one są winne,że mężczyznom żle. Tu też to pokazała-radykał. Nie potrzebuję telefonu do eks tego gostka.A Ty,jesli piszesz tylko na subiektywnym odczuciu jednej strony,to masz pewność o swojej słuszności?Bo ja bym sie nie odwazyła stawiać jednoznaczne tezy.

Dzięki za reklamę:) ja nie jestem od wystawiania tez:) od tego są psychologowie:) On pyta jemu odpowiadam on szuka odpowiedzi i to dotyczy się jego. Czy jestem przeciw kobietom?? Tym które rewelacyjnie grają ofiarę i wykorzystują manipulacje by coś uzyskać TAK!!! nienawidze manipulacji i szantazu :)

Gość gość
jakbym czytala o sobie :(. wspomnienia wracaja.ja tez bylam w takim zwiazku. on piotrus pan,a ja zapatrzona w niego. niestety problem z tego typu facetami jest taki,ze uzalezniaja.bo to nie jest taki typowy kanapowiec co to mozna byc jego pewnym bo, ktora by go chciala.nie zalega przed tv z piwkiem tylko jest czarusiem. pokaze kobiecie inne zycie,a potem jak sie znudzi albo jak sa problemy to w nogi.i jak tu potem zadowolic sie innym? no i walczylam o tego bydlaka. ja nadal dochodze do siebie,a bylo to jakies 6 lat temu! zaden po nim nie zrobil takich zniszczen,ale zaden tez nie wywarl takiego wrazenia.jak ja przypomne sobie co robilam. przychodzilam pod jego dom,dzwonilam,smsy raz,ze kocham,a raz,ze nienawidze.wtedy bylo grono i nk to ja calymi dniami szpiegowalam wszystkich ,ktorzy mogli go znac.smsy na wszystkie mozliwe okazje nawet dzien chlopaka? rany jak ja sie ponizalam.o on zamiast mi dac spokoj to wlasnie potrafil powiedziec,ze zalezy mu i,ze bedziemy miec kontakt. i ja tak czekalam na ten telefon calymi dniami,tygodniami,a potem juz nawet miesiacami.nie rob jej tego.nie dawaj nadziei autorze.przed nia dluga droga

Gość gość
Sklonowana nienawidzisz manipulacjia, a dalas sie zmanipulowac Autorowi:D przeciez to Autor 3 lata manipulowal swoja Eks, wiedzac dobrze, ze dziewczyna jest w nim zakochana a on nie wyobraza sobie zycia z Nia, ale na *****nko nadaje sie.

Gość gość
No właśnie, ale tak jakoś hujowo wyszło, bo dowiedziała się z fejsa :( gdyby nie fejs pewnie roochable dalej - myśli Autor

gość dziś Sklonowana nienawidzisz manipulacjia, a dalas sie zmanipulowac Autorowi xxx mylisz pojecia. Równie dobrze mogę powiedziec że ty dałas sie zmanipulowac jego eks, która jeszcze troche zacznie go szantazowac samobójstwem :classic_cool: dokąd chcesz ze mną ping-ponga słownego uprawiac?:)

Gość kitka 83
przejdzie jej ! nie daj się szantazowac temu wampirowi energetycznemu. Ona pewnie ma chorobe psychiczna - border line. poczytaj o tym

Gość gość
nie przysiegales jej wiernosci, zonie się przysięga. Więc konkubine zdradzic dla mnie to nie grzech

Gość gość
ach ach jakie to wzruszajace... poplakalbym sie ale jestem zdania ze faceci nie placza

Gość gość
tak kita pewnie, wampir energetyczny, dobre sobie :D pewnie panna szczuje go gołym cyckiem a biedny piotruś pan nie wie gdzie oczy podziać :D

Gość gość
zdrada zawsze wychodzi przez przypadek. niemądry jest ten, który myśli, że jego zdrada jest "zbrodnią doskonałą". mnie "donieśli życzliwi", to był koszmar, trwał latami,a le teraz twierdzę, że ten koszmarek był mi potrzebny po to, żeby zawsze dobrze przypatrywać się mężczyznom. były zmienia dalej panienki, dalej się bawi. ja bawię się o wiele lepiej bo wreszcie odcięłam się od przeszłości, manipulanta, nałogowca, wróciłam do dawnych zajęć, znajomych i od dwóch lat jestem w związku z facetem,który kocha mnie tak jak ja jego i wyznaje podobne zasady, a nade wszystko jest słowny, stabilny, szanuje mnie i kocha tak jak ja jego. żałuję, że nie spotkaliśmy się wcześniej i jeszcze tego, że idealizowałam byłego, zamiast zobaczyć, jaki on był naprawdę.ale do wszystkiego potrzebny jest czas i zrozumienie swoich i czyichś błędów.

Gość gość
SWOICH bledow kochanie SWOICH bledow :)

Gość gość
Sklonowana, jak mogl mnie zmanipulowac ktos kto nie mial glosu w tej dyskusji:D moje ocena jest chlodna i racjonalna, Ty ewidentnie przesadnie chronisz faceta, ktory okazal sie dupkiem.

Gość gość
Zdradzie winny jest tylko i wylacznie ZDRADZAJACY. Jak komus cos nie podoba sie, to najpierw odchodzi sie a dopiero potem angazuje sie w inna relacje. Pomijam zupelne zdradzaczy z nudy dla podniesienie adrenaliny.