Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia i mało inteligentna. To smutne

Polecane posty

Gość gość

W pracy jestem popychadłem. Nie umiem być pewna siebie i asertywna. Moj przelożony, w moim wieku , ma 25 lat to tzw mistrz ciętej riposty, jak cos komus powie to zapadlibyscie sie pod ziemie albo popłakali. Tez bym chciala byc taką bystrą, inteligentną osobą...a jestem nieśmiała,zamknieta w sobie, wycofana, zamulona. Pracuje tu tylko dlatego ze jestem pracowita i uległa. Unikam wyscigu szczurow i czekam do 16 i do domu :(

Gość gość
A co Ty tam gadasz! To, że jesteś zamknięta w sobie i nieśmiała, nie oznacza, że jesteś głupia ! Mało inteligentny to jest ten burak, co wykorzystuje swoją pozycję i miesza z błotem podwładnych.

Gość gość
masz na pewno inne dobre cechy - np. życzliwość, spokój czy inne - buduj na nich. Można życie przegrać chcąc tego, czego akurat nie mamy. A pracy nikt Ci kochać nie każe, ona służy do zarabiania pieniędzy. Twoje życie może być fajne i barwne po 16

Gość gość
Pracodawca który słowami potrafi doprowadzić pracownika do łez, nie jest wart szacunku. Podziwiasz jego umiejętności i chciałabyś być jak on? Zastanów się.