Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się rozebrać przed facetem

Polecane posty

Gość gość

a wszystko przez cellulit na udach, rozstępy na biodrach i przez małe piersi. spotykam się już z nim od jakiegoś czasu i wiem, że przyjdzie taki moment, że w końcu będę się musiała odważyć - ale kompetnie sobie tego nie wyobrażam.

Gość gość
pierwszy raz może byc przy przytłumionym świetle, żebyś nabrała pewności na drugi raz

Gość gość
ale drugim razem musisz się rozebrać w świetle dziennym i pokazać rozstępy i cellulit + małe piersi

Gość mamtaksamo123
Hej, też mam cellulit na udach, na tyłku też, rozstępy na boczkach i za małe piersi. W dodatku mam figurę najgorszą z możliwych, czyli gruszka, spory tyłek i biodra a klatka piersiowa niewielka ;/ Nie podobam się sobie ani trochę, pomimo, że pracuję nad swoim ciałem. Z facetem kocham się głównie tak, abym czuła się w miarę komfortowo, czyli przykrywam sobie kołdrą czy kocykiem partie, których nie lubię ;P Jeżeli jednak seks jest bardziej spontaniczy, a różnie to bywa to mój narzeczony i tak sam zadba o moją wygodne i przykryje mnie choćby własną bluzką, żebym się nie stresowała ;) I chociaż mój ukochany mówi, że jestem piękna, całuje i akceptuje i tak nie podobam się sobie, bo jak się tu sobie podobać jak odbiega się tak mocno od ideału kobiety bombardującego w nas z każdej gazety czy stacji telewizyjnej.

Gość gość
faceci nie patrzą na to :)

Gość gość
ja mam ogromne kompleksy...i wiem, że on o tym wie, widzi to na pewno. Zachowuje się przy mnie naturalnie bardzo...nie wypomina mi nic. No ale moja atrakcyjność (w moich oczach) spada niemal do zera jak sobie przypomnę o tych moich defektach :(

Gość gość
Wyluzuj;-) nikt nie jest idealny

Gość gość
ja o tym doskonale wiem...ale jakoś mi to nie pomaga

Gość gość
Twoj facet tez pewnie chetnie zmienil by to i owo w swoim wygladzie. Jesli akceptujecie siebie nawzajem, to o co chodzi?

Gość gość
no tak, akceptujemy. ale on mnie nie widział nigdy nago, boję się, ze po tym co zobaczy to może nie do końca wszystko zaakceptuje? oczywiście pewnie żeby mnie nie urazić i tak mi nic niemiłego nie powie...

Gość gość
W sumie nie dziwię się, masz powody się tego obawiać. Nigdy nie widział Cię na basenie/plaży? Pierwsze co, faceci zapraszają kandydatki na swoją kobietę nad wodę, żeby pooglądać jej ciało. Mam blizny pokryte tatuażem, on tego nie widział, ale jak tylko o tym wspomniałam od razu "awansowałam" na koleżankę, bo inne sa takie ładne... A on jest strasznym s*********m i potrafi być bardzo niemiły. Dobrze że chociaż mnie uprzedził, a nie zniknął bez słowa :D I tak bym się skapowała o co chodzi

Gość gość
A on jest strasznym s*********m i potrafi być bardzo niemiły. >To powyżej to były jego słowa, był bardzo milutki i uprzejmy zanim się dowiedział o moim problemie, a później to już tylko kolezanka, a on potrafi być bardzo chamski i żebym to wiedziała

Gość gość
nie, nie widział mnie nigdy w takich sytuacjach. nie było jakoś okazji...z resztą, nie spotykamy się jakoś nie wiadomo jak długo.

Gość gość
Aha to wiele wyjaśnia, ale może nie jest taki zły skoro nie proponował od razu wypadu nad wodę?

Gość gość
wydaje mi się że nie jest taki powierzchowny, mi każdy proponuj***asen, co ja mam powiedzieć?

Gość gość
proponował mi ale ja większość weekendów w wakacje przepracowałam, jak ja miałam wolne to jemu nie pasowało, jak się zgraliśmy to znów pogoda nie taka....w sumie nawet się tym nie zmartwiłam ;P wypadu na basen to mi nigdy nie proponował. moje małe piersi to widzi, wie jak jest bo ja przed nim tego nigdy nie ukrywałam. często noszę obcisłe koszulki, topy no to widzi w czym rzecz...z resztą ja sama czasem marudzę, że mam cycki nie takie. a rozstępy i cellulit - nie jestem gruba, wagę mam w normie, też często zakładam obcisłe spodnie, legginsy po domu. jemu się to bardzo podoba..on nie ma do końca pojęcia co jest pod ubraniem :P

Gość gość
Mnie nie widział mój całkiem nago na żywo ale wysyłamy sobie czasem fotki nago :) i jemu moje ciało się podoba. W czasie igraszek niestety nie udaje się nam do końca całkiem rozebrać. Ale umówiliśmy się ze tym razem będę ja chociaż nago. Też mam mały biust ale mam wysportowane ciało, bez rozstępów i celulitu a mimo to troszkę się wstydzę. Myślę ze jak zwykle tak się sobą zajmiemy ze nie zwrócimy uwagi na wstyd :)

Gość gość
niektóre odpowiedzi naprawdę mnie pocieszają :)

Gość gość
Cellulit, rozstępy.. ile masz lat autorko? Rodziłaś?

Gość gość
nie, nie mam dzieci. mam 24 lata, rozstępy pojawiły się przy dojrzewaniu...mam je w okolicach bioder no a cellulit walczę z nim już bardzo długo :( sport, masaże, kosmetyki, ćwiczenia - niewiele to pomaga

Gość gość
Może spróbuj jakiejś diety dobranej przez specjaliste?Może

Gość gość
póki co mam cienko z kasą, specjaliści, dietetycy jednak trochę to kosztuje. pewnie kiedyś tak zrobię...no ale to nie będzie niestety w najbliższej przyszłośći :(

Gość gość
Kochana autorko, faceci maja tak: poki palcem nie pokazesz to tego nie widza. Gdy powiesz ze smieci trzeba wyrzucic, to wciaz w koszu beda, ale jak powiesz by wyrzucil lub wskazesz ze sie wysypuja, to dopiero zauwazy. a jak bedziesz sie ciagle dwoimi kompleksami przejmowac to serio je zauwazy i zaczna mu one przeszkadzac. Badz soba, faceci w gruncie rzeczy nie dostrzegaja takich szczegolow ze kosz pelny, ale pod wzgledem kobiecego ciala.... rentgen! Skoro z Toba sie spotyka to mu sie podobasz i rozbiera Cie wzrokiem. Nie pozwol mu ciagle zyc wyobraznia, tylko pokaz swoje ksztalty i badz pewna siebie bo to najseksowniejsze w kobiecie. Kazda z nas jest inna, kazda piekna!

Gość gość
facet się napali, a kiedy cię rozbierze i się mu nie spodobasz, to fujarka może mu opaść

Autorko: 1) kompleksy i twoje złe samopoczucie - to twój główny wróg 2) nikt nie jest idealny, pomyśl czy ty zwróciłabyś uwagę na takie szczegóły i jak zareagowała - przypuszczam, że 90% nawet jak zauważy to nie zrobi z tego problemu

Gość gość
mamtaksamo123 nie podobasz się sobie mimo to mam wrażenie ze jesteś bardzo pozytywną osóbką , tak trzymac

Gość gość
musisz nastwic go psychicznie, ze masz ten celulit i rozstepy, żeby sie nie zdziwił a był juz oswojony . najlepiej palnij czasem jakis zart o swoich wadach (że pewnie umrze ze smiechu jak cie zobaczy nago, że na urodziny chcesz najdrozszy krem na rozstepy, itp), faceci lubia dziewczyny smiejące sie ze swoich wad, czujemy sie wtedy swobodnie. nie musimy martwic sie, ze w czasie seksu ona caly czas szukała koca by sie zakryc.