Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam z chlopakiem ktory zarabia 3x wiecej a tydzien po wyplacie nie ma kasy

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat jestem z chlopakiem mieszkam z nim pol roku i mam go dosc.. Za mieszkanie i rachunki placimy po pol bo nie chcialam byc na jego utrzymaniu ale teraz to on jest na moim. Zarabia 3x wiecej odemnie a tydzien po wyplacie nie ma pieniedzy. Zakupy robi raz w miesiacu po wyplacie.. a reszte miesiaca musze martwic sie ja. Nie wiem na co wydaje nie zabronie mu to jego kasa. Ale przez to nic sobie kupic nie moge. Jak gdzies chcemy wyjsc to ja zawsze place bo on nigdy nie ma. Ostatnio mialam od mamy pieniadze zeby kupic sobie wymarzone buty ale musialam kupic jemu bo nie mialby w czym chodzic a teraz sama nie mam. Jest kompletnie nie zaradny ma samochod w ktorym jak chce nim pojechac po zakupy czy gdzies to tez musze sama zatankowac. Mam dość takiego zycia mam 20 lat.

Gość gość
wydaje w agencji za spotkania ze studentkami

Gość gość
może alimenty płaci , skoro nie wiesz

Gość gość
alez ma tylko nie dla ciebie

Gość gość
wiedziala bym o tym

Gość gość
mam dostep do jego kasy i wiem ze nie ma

Gość szukam zyranta
to ty tak twierdzisz

Gość gość
Mylisz się, jest bardzo zaradny. Nie wydaje kasy a żyje super. Porozmawiaj z nim i zażądaj wyjaśnień. Możecie zaraz po jego wypłacie odłożyć do wspólnego portfela po połowie czynszu, kwoty za opłaty plus pieniądze na jedzenie tak żebyś nie musiała dokładać. Reszta kasy będzie do waszej prywatnej dyspozycji. Robię tak z moim chłopakiem i to się sprawdza. Dobrze byłoby gdybyś uświadomiła mu, że to, że musisz na niego łożyć po prostu ci szkodzi. Trzymaj się!

Gość gość
on tez twierdzi ze nie ma bo nie ma. sam mi wczoraj oswiadczyl ze zostalo mu 50 zl do nastepnej wyplaty a oszczednosci na pewno nie ma bo nie umie oszczedzac..

Gość gość
od razu jakieś teorie wysnuwacie, a koleś jest młody i nieogarnięty. do tego ma dziewczynę, która mimo sporo niższych dochodów go de facto utrzymuje, to roz******la kasę na cokolwiek, co chce, jak malusie dziecko. utnij wydatki na niego do zera, po prostu. powiedz mu wprost, że nie masz zamiaru go utrzymywać, skoro zarabia trzykrotnie więcej ma się dokładać po połowie do wszystkiego, absolutnie wszystkiego, co jest wspólne, skoro tak się umówiliście. ja bym łeb urwała facetowi, gdyby on miał od groma kasy, a ja musiała nas utrzymać i dziadować osobiście, bo pan nie raczy się podzielić. albo wiesz co? najlepiej go w p**du olej, młodziutka jesteś, po chuj ci taki frajer

Gość gość
jak jesteś głupia to masz, w życiu bym nie kupiła facetowi butów za kasę która dostałam od mamy. Co myślisz że Ci odda.

Gość szukam zyranta
Dobrze byłoby gdybyś uświadomiła mu, że to, że musisz na niego łożyć po prostu ci szkodzi. Trzymaj się! tak, bo on o tym nie wie :D panienka jest z debilem ktory ne zdaje sobie z tego sprawy :D

Gość gość
moze sobie po kryjomu odklada na konto oszczednosciowe a ty glupia go utrzymujesz, nawet na d***** nie musi wydawac bo ty mu doopy dajesz za darmo !

Gość szukam zyranta
grunt to sobie wygodnie d**e w zyciu ustawic, tez tak sadze :classic_cool:

Gość gość
jak chcialam zeby mi dolozyl 300 zl na zycie to zignorowal mnie.. codziennie ma obiad po pracy a do pracy kanapki.. prawie mu mowie ze mam dosc jego utrzymywania a on twierdzi ze ja go wcaale nie utrzymuje bo przeciez od 2 tygodnie temu zrobil zakupy. Do wynajmowanego mieszkania jak sie wprowadzilismy byl tylko aneks kuchenny i lazienka 0 mebli od brata odkupil za grosze kanape i tvz szafka i co wiecej nic. sltol szafe rzelasko czajnik musialam kombinowac od mamy bo on przeciez kupil kanape... przez dwa miesiace nie mialam szafy wyobrazacie sobie nie mialam gdzie zakietu czy kurtki powiesic ;( od pazdziernika zaczynam dodatkowa prace bo ledwo starcza mi od 1 do 1.

Gość gość
to po uj mu robisz ten obiad i kanapki? ja bym takiemu nic nie robiła!

Gość gość
to co mam zrobic waszym zdaniem ? nie wyprowadze sie bo nie mam gdzie a jak sama bede za mieszkanie musiala placic to nie wiele zostanie. z najlepsza przyjaciolka pogadac o tym nie moge bo to jego siosta... mialam pozwolic zeby chodzil boso...

Gość gość
gość dziś jak jesteś głupia to masz, w życiu bym nie kupiła facetowi butów za kasę która dostałam od mamy. Co myślisz że Ci odda. xx Dokładnie, jakby nie umiał poczekać z tymi butami do swojej wypłaty.

Gość gość
to niech se chodzi boso, jego problem :o co Ty jego mamusia jesteś?

Gość gość
bo go kocham to robie i dbam szkoda ze on nie .. ;(

Gość gość
Żelazko analfabetko

Gość gość
akurat mial urodziny to mu kupilam nie dlugo ja mam urodziny ciekawe czy cokolwiek mi kupi

Gość gość
Jak to co? Robisz puchę na opłaty i jedzenie. Oczywiście jak ci wychodzi jedzenie 1000 zł to weź od niego nie 500, a 700, tak w razie czego jakby mu się kolejne buciory rozwaliły i zakupy robisz tylko i wyłącznie ty. - mialam pozwolic zeby chodzil boso - za to ty teraz jestes bosa.

Gość gość
widocznie on ciebie tak ie kocha, skoro cię tak wykorzystuje - potem będzie jeszcze gorzej jak się do tego przyzwyczai

Gość gość
z ta puchą dobry plan chyba spróbuje :) dzięki

Gość gość
kocha mnie tylko nie umie zadbac o siebie nie mowiac o mnie..

Gość gość
oczywiście, że Cię kocha, w ogóle to wspaniały facet, naprawdę Ci go zazdroszczę!

Gość gość
Najlepiej tak właśnie pucha, bo jeszcze dasz radę z tego coś odłożyć. Pralka czy lodówka się zepsuje i skąd weźmiesz? Na raty tylko i wyłącznie z własnej kieszeni? Po drugie nie będzie kłótni, kto ma robić zakupy i za ile. Tylko, wiesz, żeby on nie miał do tej puchy dostępu, bo ci będzie podbierał :P

Gość gość
mialam kryjówkę z kasą ale juz sie dowiedzial o niej :p wymyślę drugą ;)