Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa pasztetowa

EUTANAZJA DLA BRZYDKICH

Polecane posty

Jezeli zycie osoby brzydkiej, nieatrakcyjnej jest tak ciezkie, a szczegolnie dla kobiety to pieklo na ziemi to ja sie pytam - PO CO POZWALAC BRZYDKIM KOBIETOM MIEC CORKI??? Po co plodzic biedne istoty, ktore beda zyly bez milosci, juz nie mowiac o rozkoszy jaka daje bycie pozadanym i zblizenie fizyczne z drugim czlowiekiem??? Dla mnie to CHORE i okrutne w ogole wydawac na ten swiat dziewczynki jezeli ich rodzice nie sa atrakcyjnymi fizycznie osobami. Z kolei brzydcy faceci, ktorzy sa z pieknymi kobietami tez nie powinni miec corek. Corki powinny rodzic sie wylacznie z dwojga atrakcyjnych rodzicow. Kto zaprzecza niech spojrzy na WIKTORIE GRYCAN - podobna do ojca, a nie do matki... Czy wymaga to wiecej komenytarzy? Rodziloby sie mniej corek ale coz w tym szkodliwego??? Przecietni i brzydcy mezczyzni I TAK nie chca sie wiazac z brzydulami. Brzydule i tak i tak zyja samotnie i "nieuzywane". Faceci wola onanizm lub prostytutki niz najlepsza brzydule o zlotym sercu. Nie bylaby to tragedia gdyby bylo mniej kobiet w populacji ale za to wszystkie piekne. NIgdy nie pojme po jakiego grzyba moja durna matka musiala mnie urodzic. Sama obrywala od dziecinstwa, ze jest pasztetem i nikt jej nie zachce. Zawsze byla ta samica 5tej kategorii. :(:( A tak musiala przekazac swoje przeklenstwo na mnie.

Osoby brzydkie i przesladowane powinny miec prawo do eutanazji na zyczenie.

Gość szukam zyranta
no i dla glupich, niepelnosprawnych i niepelnosprytnych ... a o biednych nie zapominaj, biedota tez nie powinna istniec :D

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem PO CO to cale klamstwo naszej kultury i cywilizacji o tym, ze liczy sie COS WIECEJ niz cialo??? Po co robienie zludnej nadzieji skoro i tak i tak dowiadujesz sie na koncu, ze chemia, popedy i mieso steruja swiatem :(:( To bardzo podle i sadystyczne najpierw wmawiac ludzkosci farmazony o duszy podczas gdy jestesmy gatunkiem drapieznym i uleglym w stosunku do naszych popedow. Mozg jest ulegla suka hormonow :(

szukam zyranta dziś no i dla glupich, niepelnosprawnych i niepelnosprytnych ... a o biednych nie zapominaj, biedota tez nie powinna istniec smiech.gif wiesz Ty sie smiejesz z tego ale powiedz moze konkretnie JAKI POZYTEK ma osoba brzydka z gzystencji?? Sory! Jaka radosc? Jaki sens? Wieczne poczucie wykluczenia, odrzucenia, pogardy, agresji i bycia bezuzytecznym :(:( Moze spoleczenstwo takie cierpienie BAWI i dostarcza rozrywki bo mozna sie wyzywac na brzydkich samicach :(:( dlatego zostawia sie je przy zyciu.

Gość gość
puknij sie w glowe, jaka eutanazja... omg

Dlaczego mam sie puknac w glowe? Czy kiedykolwiek ktos pojmie w SWOIM ZAKUTYM LBIE, ze zycie brzydkiej kobiety to meczarnia??? Pieklo na ziemi???? Jezeli pies cierpi i meczy sie to sie go usypia, zeby zaoszczedzic tego cierpienia. Wiec dlaczego nie mozna okazac takiego samego milosierdzia osobie brzydkiej, a szczegolnie kobiecie???

Gość szukam zyranta
no faktycznie to dramat... nie mam co bzykac/nie ma mnie kto bzyknac chyba sie powiesze :D oprzytomnij niedojdo

Gość szukam zyranta
pieklo na ziemi? a moze pieklo jest wtedy gdy cie traktuja jak trofeum mysliwskie ktorym sie trzeba przed kumplami pochwalic? pomyslalas o tym?

ZAKICHANI HIPOKRYCI!!! Choremu i cierpiacemu zwierzakowi pomoga, uspia, beda ronic lezki :( ale zywemu, czujacemu homo sapiens, ktore mialo pecha - wylosowalo zle geny i plec zenska to juz nie! Jasne potrzeba kozla ofiarnego zeby samiec mogl sie dowartosciowac, powyzywac a moze troszke pobic brzydka samice - podczlowieka :(:( potwory!

Gość gość
najlatwiej zwalic cale nieudacznictwo zyciowe na brak urody, zamiast ruszyc dupa i cokolwiek zrobic madrego czy tez chocby pomyslec, jak sie troche uładnić. Sa tysiace brzydkich fizycznie ludzi, ktorzy maja powodzenie w zyciu chocby politycy, sportowcy, naukowcy, nie mowiac o tzw "zwykłach ludziach". Wiec nie pieprz, prosze , głupot, i nie analizuj wlasnej urody tylko zacznij robic w zyciu cos pozytecznego. Poza tym KAZDA inteligentna kobieta potrafo zamaskowac braki urody.

Gość gość
A tam bzdury piszesz,powinny zrobić przymusowe operacke plastyczne jak qw Koerei Południowej,zreszta mało to napalonych facetów co leci na wszystko co się rusza?