Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczyłam go raz

Polecane posty

Gość gość

i chciałabym go spotkać ponownie. Jadąc tramwajem zobaczyłam faceta moich marzeń. Chciałabym go poznać, ale już go nigdy nie spotkałam. Patrzyliśmy sobie w oczy, były takie piękne. Cały czas o nim myślę, o tych jego oczach. Myślicie, że go jeszcze spotkam? A jak tak, to co zrobić, żeby go poznać? Jestem bardzo nieśmiała.

Gość gość
Masz chcice na niego?

Gość gość
tylko on siedział w wagonie bo to był bezdomny cały obsikany i obesrany ale po prostu cud, ideał. Czy jeszcze go spotkam ? Gdzie go szukać jak go odnaleźć.

Gość gość
nie ma żony, mówił że jest prawiczkiem

Gość gość
myślicie że nie mieszka w kartonie sam ?

Gość gość
mieszka ze swoim psem i liże psu jaja

Autorko, to było pièkne... A ta reszta, to testosteron dymiący uszami.

Gość gość
co w tym pięknego, przecież i tak go już nie spotka na 99%, ile ja widziałem dziewczyn które mi się podobały albo i takie które też na mnie patrzyły ale nie poznałem ich bo też jestem nieśmiały to już nie zliczę, to nie jest piękne to jest bolesne i smutne, autorce można co najwyżęj współczuć ale niech po prostu o nim zapomni, wiele osób tak ma

Gość gość
patrzec sie a pozniej usmiechnac moze zadziala albo zagadac np przepraszam czy moglby mi Pan powiedziec ktora godzina? a potem podziekowac z szerokim usmiechem. wiesz co zauroczylas sie a on pewnie ma kogos skoro twierdzisz ze taki pieknis to na pewno nie samotny. takze moze lepiej sobie odpuscic...

Gość gość
Według mnie piękny, ale moja koleżanka twierdzi, że mam dziwny gust odnośnie facetów. Te powżej to podszywy, ja tylko pisałam główny temat. Eh, tak podejrzewam że go nie spotkam. A wielka szkoda.

Gość gość
Nie mogę przestać o nim myśleć ;( Nigdy z nikim nie byłam, nigdy się nie zakochałam, nawet nigdy nikt mi się aż tak nie spodobał. Te zielone oczy... Chole, nie potrafię o nim nie myśleć

Gość gość
Ile masz lat? Więcej niż 10?

Gość gość
To niby taka miłość od pierwszego spojrzenia :-)Ja miałam tak dwa razy w życiu,spojrzałam i koniec i wpadłam.Ten pierwszy też poczuł to samo co ja...a drugi nawet mnie nie widział,patrzyłam na niego zauroczona i myślałam,jaka szkoda że go nie poznam.A jednak los się do mnie uśmiechnął,bo okazało się,że to kolega mojego brata.

Gość gość
Uwież mi, że mam trochę ponad 2 razy dziesięć lat :)