Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja80

limvena program odchudzania i wasze opinie

Polecane posty

Gość Anastazja80

Jestem bardzo ciekawa opinii na temat limveny od osób które przeszły kurację. Jakie macie efekty, po jakim czasie zauważyłyście pierwsze sukcesy, czy oprócz diety i koktajli ćwiczyłyście? Nie chcę się faszerować jakimiś tabletkami na odchudzanie czy restrykcyjnymi dietami dlatego jestem bardzo zainteresowana tym programem, zanim jednak zacznę chciałam poznać przynajmniej kilka waszych opinii. Od razu napisze że nie interesują mnie posty od ludzi wróżących z fusów i od razu przekreślających wszystkie sposoby na odchudzanie - na tym wątku nie chciałabym czytać posty od pesymistów tylko od faktycznych ludzi którzy maja jakiekolwiek doświadczenie z tym konkretnym programem odchudzania.

Gość gość
ja też jestem negatywnie nastawiona do jakichkolwiek tabletek na odchudzanie a z limveną miałam styczność pośrednią, moja koleżanka odchudzała się 2 miesiące na tym programie i schudła w sumie 12 kg.

Gość gość
Odchudzanie z limvena jest skuteczne i mało wymagające dlatego mogę szczerze polecić ten program odchudzania. Efekty u mnie były widoczne już po pierwszym tygodniu kuracji ale uważam że to sprawa indywidualna.

Gość gość
ja już mam praktycznie pierwszy etap odchudzania z limvena za sobą, nie powiem nie było łatwo ale opłacało się, zamówiłam same smaki czekoladowe, nie wiem chyba mimo wszystko zadziałał łakomczuszek

Gość gość
Odnośnie tematu, opinia bardzo pozytywna. Na początku sceptycznie nastawiona coraz bardziej przekonywałam się do tej diety. Teraz czuje się lepiej psychicznie, wyglądam o wiele wiele chudsza no i taka na prawde jestem. Nauczyłam się również nowych nawyków żywieniowych. Wydawało mi się że ciężko będzie mi utrzymać blokady związane z jedzeniem tego co nie zdrowe, tego co ma cukry proste a co do tej pory było w mojej diecie w dużych ilościach. Polecam program limvena bo faktycznie działa. Podejrzewam że bez problemu każda kobieta z nadwagą zauważy efekt.

Gość gość
Jak najbardziej mam pozytywne doświadczenie s tą dietą, nie mogę na nią złego słowa powiedzieć :) Limvena zapewniła u mnie uczucie sytości dzieki czemu nie musiałam latac do ldówki po parówki hehe :) koktajle bardzo smaczne

Gość Krówka990
Jak najbardziej skuteczna metoda odchudzająca :) dieta limvena jest skuteczna, mi udało się jak narazie schudnąć 6 kilogramów a..... to jeszcze nie koniec ;)

Gość gość
Dieta Limvena jest jak najbardziej spoko, przeszłam pierwszy etap kuracji bez najmniejszego problemu, no i oczywiście jak najbardziej było warto

Gość gość
ja o niej słyszałam pierwszy raz jakieś 3 miesiące temu. 2 miesiące temu zamówiłam i właśnie kończę kuracje. Początek to moje sceptyczne nastawienie. Musiałam odrzucić większość posiłków z mojego jadłospisu. Nic dziwnego, za wiele wartościowych posiłków to nie jadłam. Szybko jednak nastawienie zmieniło mi się po zauważeniu pierwszy efektów. Z czasem przekonałam się do nowych nawyków żywieniowych. Koktajle były fajnym uzupełnieniem ponieważ były smaczne, sama czekolada mogła więc zostać zastąpiona koktajlem czekoladowym. Smaczna a nie odkładała mi tłuszczu. :) Efekty są bardzo widoczne, zdrowe, nie stworzone dzięki chemicznemu czemuś tylko dzięki przestrzeganiu diety. Sama nie umiałabym się przekonać do swojego planu, a jak zamówiłam coś gotowego to wiedziałam że musi być to skuteczne. Nie zawiodłam się.

Gość gość
piszcie na niebiesko albo wypierdalać z tą reklamą!

Gość gość
na jednym forum odradzali mi tej diety. Mimo to spróbowałam i jestem zadowolona. Nie odczuwam jakoś jej stosowania a widzę rezultaty w spadku wagi. Według mnie to dobra i przemyślana dieta.

Gość gość
Moja opinia jest pozytywna. Na początku byłam przerażona poziomem dziennego spożycia kalorii. Koktajle jednak wystarczająco uzupełniły mój organizm w najpotrzebniejsze substancje i nie odczuwałam ani głodu ani zmęczenia. Zostało mi tylko pogłębiać efekty spalania zbędnej tkanki tłuszczowej.

Gość gość
Dieta Limvena pomógł mi schudnąć 10kg. Po odstwawieniu koktajli zostałam przy nowych wyuczonych nawykach żywieniowych i waga nie powraca.

Gość gość
stosuje od stycznia. Spadek wagi o 7kg. Brak skutków ubocznych. Spadek spowodowany po prostu przestrzeganiem tej diety ;)

Gość gość
program limvena ukończyłam 2 miesiące temu. Nie uświadczyłam powrotu wagi do tej pory przez to że nauczyłam się zdrowo odżywiać i to wszystko dzięki tej diecie limvena. Doskonały plan, doskonałe wsparcie. Zastanawiam się czy nie dokupić koktajli. mam taki tryb dzienny że cieżko mi sobie przygotować coś zdrowego w czasie pracy... a tak te koktajle były.

Gość gość
stosowałam ten program miesiąc i przez ten czas schudłąm 5kg co jest już jakims wyznacznikiem co do skuteczności tego programu.

Gość gość
Najlepszy produkt jaki stosowałam do tej pory kilogramy spadają forma coraz lepsza :)

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców fajne miasto

Gość gość
gratuluje rezultatu. Ja schudłam prawie tyle co Ty na tej diecie i jestem bardzo z tego zadowolona. Nie ma co chwytać się cudownych środków. Dieta to dieta. a limvena jest po prostu doskonała.

Gość gość
czyli zamówiłaś sam program limvena i go sotsowałaś ? nic po za tym ? żadne suplementy ?

Gość gość
nic. tylko limvena.

Gość MARTYNKA31
mam kod rabatowy na Limvenę do wykorzystania w sklepie bionature.pl dodatkowe 10% zniżki Próbujcie, może też zadziała kod: L10

Gość Joanna

Polecam gorąco! Limvena to najsmaczniejsza dieta z jaką miałam styczność!