Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama po 30 nie umie o siebie zadbać.

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat i wspaniallo córeczkę która ma 1,5 roku. Teraz kiedy jest już nieco więkrza ja mam straszną ochote bardzo doklanie o siebie zadbać. Czasem jak ide z malą prezez miasto mijam tyle pieknych kobiet, ubranych zadbanych. Chciałabym ssama dobrze wygladac ale nie potrafię odpowiednio zadbac o siebie. Mam zawsze czyste włosy sk ore i paznokcie. Makijaż ale w tym wszystkim wyglądam tak zwyczajnie.Bylam już dwa razy w ostatnim czasie u fryzjera . Zaden nie dobrał mi fryzury ani koloru w którym bym wygladała ładnie. zrobiłam sobie paznokcie ale tez perfekcyjnie nie wyszły.I nie wiem czy mi ładny wygląd nie jest dany. Ubrania - we wszystkim czuję się do kitu. Chciałabym wygladac kobieco a zawsze wychcodzi chłopczyca. Nie wiem już co mam zrobic by się sobie podobac. Nie jestem jakąś szkaradą cała moja sylwetka jest proporcjonalna . Czasem mam wrazenie ze te brzydkie dziewczyny maja wiecej w sobie pewnosci niz ja. Chciałabym wiedziec ja wy o siebie dbacie .

Gość gość
Ubierz pończochy, suknię nie za krótką, wysokie obcasy i makijaż, włosy na szał i będziesz się inaczej czuła.