Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebookowe znajomości

Polecane posty

Gość gość

Jak dać delikatnie do zrozumienia, że nie chcę już z kimś pisać na facebooku? Pisze do mnie co kilka dni, ciągle pyta o to samo tzn. co słychać, jak minął tydzień itp. Jeśli nie odpisuję, to zaraz pyta czy się nie obraziłam, lub dzwoni na komórkę.

Gość gość
Delikatnie nie da się, bo widać, że coś poczuł do ciebie. Grzecznie, ale zdecydowanie, że nie chcesz z nim pisać i po wszystkim.

Gość gość
Nie, to nie tak. To tylko mój kolega. Właściwie były kolega, bo od kilku miesięcy tylko i wyłącznie piszemy na facebooku zamiast się spotkać :/ On ma wielu znajomych i chyba z każdym lubi popisać. No a ja niekoniecznie, dla mnie to już straciło sens, nie lubię takich pseudo znajomości.

Gość gość
teraz wszyscy siedzą na fb i "rozmawiają" dla mnie to bezsens , albo 1000 znajomych :O i gdzie taki kurszva zna tych ludzi ? z każdym gada i każdego zna ? :O a boiska puste, lepiej na basen popływać albo na fitness niż siedzieć tam 24h/dobe

Gość gość
Dokładnie, też tak uważam :)

Gość gość
No to powiedz zwyczajnie, ze "aaa ostatnio nie przebywam / nie używam / nie wchodzę zbyt często na fejsbuka bo inne zajęcia mam itd" albo cos w ten deseń. Po prostu nie rób z tego większego problemu a podejrzewam ze kolega raczej nie bedzie rościł sobie ze powinnaś spełniać obywatelski obowiązek i zaznaczać na fejsie swoją obecność

Gość gość
"fejsbuka" hahahah co za analfabeta