Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minuska

ciaza na antykoncepcji ? tak nie ???

Polecane posty

Gość minuska

Hej mam pytanie jak to tak na serio jest z tymi tabletkami anty czy mozna zajsc w ciaze ? slyszalam ze jak sie zapomni jedna tabletke to mozna zajsc? czy to prawda ? mam 25 lat ale o tabletkach wiem malo;) nigdy ich nie zazywalam i troche sie boje

Gość gość
ja kiedys zapomnialam o jednej tabletce i w ciaze nie zaszlam ale na drugi dzien dostalam krwawienie z odstawienia :/

Gość gość
oczywiście że można, żadna metoda nie daje 100% pewności. Poza tym pigułki powodują raka piersi, raka wątroby, zakrzepicę, żylaki, ale co z tego, celem życie jest przecież ye\banie czyż nie? Co tam twoje zdrowie, grunt żeby twojemu ru/chaczowi się wygodnie ye\bało, a jak mu się znudzisz to za 10 lat cię wymieni na nowy model 🖐️

Gość gość
bardzo watpie aby jedna zapomniana tabletka spowodowala ciaze

Gość gość
jesli sie bierze tabletki codziennie ( mozna raz zapomniec) to ciaza jest wykluczona na 100% jeden raz nic nie szkodzi wazne aby wziasc ta zapomniana tabletke jak najszybciej lub dwie na raz o stalej porze

Gość gość
gdybym ja od kazdej zapomnianej tabletki zachodzila w ciaze to juz chyba miala bym z 15 dzieci;) biore tabletki juz 5 rok i zapomnialam wielu przez ten czas

Gość gość
Można! Nigdy nie zapomniałam do tego zawsze pianka anty i co? I ciąża.

Gość karollana300
tabletki przyjmowane od poczatku cyklu codziennie daja 100% pewnosci ale zapomnienie jednej tabletki moze skonczyc sie ciaza lepiej uwazajcie poniewaz i tak jest juz za duzo na tym swiecie nie chcianych dzieci..

Gość gość
jak niby mozna zajsc w ciaze jak sie nie ma owulacji ??? hmm :/ tabsy zatrzymuja owulacje i jak bierzesz tabsy od poczatku cyklu i zapomnisz jednej to nic sie nie dzieje tylko zjedz ja jak najszybciej lub 2 na raz o tej samej godzinie co zawsze :)

Gość gość
a jak sie zapomni wiecej niz jedna to sie dostaje krwawienie z odstawienia a nie ciaze ;) kiedys zapomnialam 2 dni pod rzad i na drugi dzien dostalam krwawienie:) pozdrawiam

Gość gość
moja kolezanka brala jakies tabletki antykoncepcyjne nie wiem jakie bo nie pytalam ale wiem ze wtedy zaszla w ciaze

Gość gość
tabletki anty nie daja 100% pewnosci nic nie daje!!!

Gość gość
co wy piepxxycie :/ ja biore tabletki juz okolo 6 lat i zapomnialam nie jedna jakos w ciaze nie zaszlam do dzisiaj :/ glupoty opowiadaja te ktore twierdza ze zaszly na anty chyba ze nie braly tabletek lub co 2 dzien to sie nie dziwie..