Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzieliście jakiego Durczok z tvn ma syna ?

Polecane posty

Gość gość
normalny chłopak..duży fakt, ale lepiej być takim facetem niż 1,70 kurduplem. Z niego wyrośnie fajny młody mężczyzna, jak tylko skończy okres dojrzewania :) Będzie przystojniakiem

Gość gość
srakiem nie przystojniakiem, jest niezgrabny i nalany a jego ojciec ma łeb jak dynia przystojniak musi być zgrabny a nie mieć du/py jak słoń

Gość gość
jest otyly i wielki z niego przystojniaka yo nie bedzie :o

Gość gość
wystarczyłoby żeby zmienił fryzurę i byłby przystojny

Gość gość
ale piwa i tak by mu nie sprzedali

Gość gość
bogaci ludzie i taki tłusty dzieciak ? ja tego nie pojmuje , mam syna 18 lat, trenuje,gra w piłke na Orlikach, biega , sylwetka wysportowana i je dużo, codziennie obiad dwa dania , śniadanie, ciepła kolacja i jest szczupły jak mozna w wieku 17 lat byc tak tłustym ? chyba ciężarówkami żarcie zwożą do domu

Gość gość
mi się nawet podoba. tatuś ma kasę to bez problemu znajdą dietetyka/trenera itp. może teraz ten chłopak ma inne priorytety.

Gość gość
pewnie żre przed komputerem

Gość gość
teraz schudnie jak posłucha co o ojcu gadają albo z nerów będzie się opychał fast foodami. biedny chłopak.

Gość gość
wyrośnie na potężnego przystojnego faceta z obciążeniem afery rodzinnej :-O

Gość gość
To stare zdjęcie. Ja proponuje autorze tego tematu,abyś sam wstawił/wstawiła swoje zdjęcie :) Oczywiście jestem przekonana że jesteś w każdym calu idealny/idealna. To wspaniale jeśli facet jest wysoki , a on za parę lat będzie przystojniakiem, facet jest jak wino. I radziłabym każdemu normalnego człowiekowi wyjechać z tego kraju pełnego takich żmij jak autor tekstu. Gdzie ja żyje ?!?!?!? :(

Gość gość
wygląda normalnie, etap przejściowy, za pare lat schudnie , zmieni fryzure i nabierze męskich rysów twarzy. Jeśli będzie uprawiał sport i jadł co należy

Gość gość
widać , że to syn ze związku Durczok z TVN

Gość gość
o k******. :O

Gość gość
Tragedia. Otylosc w okresie dojrzewania to trwale uszkodzenie jader, problemy z plodnoscia, potencja, przedwczesnym przerostem prostaty, problemy z watroba, nerkami, cukrzyca i miazdzyca. Prorocze teksty o przeistoczeniu sie tego zaniedbanego chlopca w super przystojnego, meskiego chlopa to sobie mozecie miedzy bajki wlozyc. No coz. Ojciec caly dzien siedzi pracujac nad tematami w studio, to mamusia pokazala, jak polki wychowuja swoich synow.

Gość gość
masakra