Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaa26

Facet zapytal jaki mam rozmiar piescionka

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaa26

jestesmy ze sobą krótko tylko rok a on juz takie teksty? wczesniej juz rozmawialismy ze chcemy wspolnie tworzyc swoja przyszlosc ale mowilam mu ze to kiedys jeszcze nie teraz....

Gość gość
może chce Ci kupić w prezencie, a nie oświadczać się.... a zresztą rok to dużo, może nie jest z tych chodzę chodzę i zobaczę za 10 lat co wychodzę:D zresztą zawsze możesz powiedizeć NIE. Przechodzone pary z reguły się rozstają

Gość onaaaaaaaaaaaa26
pierscionka mi nie kupi bo wie ze nie nosze bo nie lubie. Tak on jest z tych szybkich i teraz mam stresa bo jak to w najblizszejprzyszlosci to nie wiem jak sie zachowac:(

Gość gość
narzeczeństwo to jeszcze nie małżeństwo, nie musicie się śpieszyć ze ślubem. jak nie chcesz to odrzuć. powiedz że za wcześnie dla ciebie, może zrozumie, ale jeżeli będzie chciał odejść to daj mu wolna rękę, może on już tego potrzebuje, stabilności. mnie się zdarzyło dwa razy, że faceci jakoś tak (moim zdaniem) za szybko się oświadczyli. pierwsze odrzuciłam, a drugi to już mój mąż. kiedy zapytałam się go po latach, czemu tak wcześnie się oświadczył to powiedział, że nie chciał bym spotkała kogoś innego (czyt. lepszego), kto mógł by mu mnie odbić. może o to chodzi twojemu facetowi?

Gość onaaaaaaaaaaaa26
fakt zazdrosnik to on jest nie jakos chorobliwie ale zawsze reaguje jak rozmawiam z plcią przeciwną i pol zartem pol serio mowi ze ja juz chlopaka mam i mam pamietac o tym :) u niego w rodzinie wszyscy narwani sluby po pol roku znajmosci po roku noz coz zobaczymy....