Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby, ktore umieją ubrac slowa w ,lzdania, z wyobraznia, prosze o pomoc!!

Polecane posty

Gość gość

Muszę napisać o potędze miłości. I to jak dla mnie bardzo trudny temat, bo nigdy takiej prawdziwej nie doswiadczylam, jestem typem człowieka, ktory patrzy na wszystko z góry. Zajmuje sie planowaniem przyszłości, rzeczami istotnymi i z realnym wpływem na moje dalsze funkcjonowanie, nie wierze w nic, nawet w boga. Wierze w siebie. Jedynie na własnej osobie mogę polecać. Takie jest moje przekonanie. Ale co z tego, jeśli MUSZE napisać wypracowanie o miłości i mało tego podać sytuacje z życia, która zobrazuje ze miłość to najlepsze uczucie. Co gorsza ja ostatnio chce uwierzyć w miłość.. Podajcie mi jakieś dobre artykuły, pomóżcie pisać, bo ja zetknięcia z miłością nigdy nie mialam. Żeby nie bylo, ja nie chce żeby ktoś za mnie pisał tylko dal inspiracje, pomysł. Osoby laskawsze proszę was bardzo:( trudno jest pisać o czymś, z czym sie nigdy nie miało do czynienia. Nawet nie kocham rodziców, ani rodzeństwa, wiec.. Pomóżcie osoby z dużym zasobem słownictwa, wyobraznia i obeznane w tej kwestii;) dziękuję :*

Gość gość
wiesz, ze neizdolność do odczuwania niektórych emocji (tych zlożonych) to się nazywa psychopatia?

Gość gość84
sama napisałaś, że wierzysz w sobie, a skoro tak to pisz sama wypracowanko:D

Gość gość
Ja odczuwam miłość sle nieodwzajrmnioną. Co chcesz wiedzieć?

Gość gość
Błagam nie czepiajcie się tylko pomóżcie! A w siebie tez nie wiem czy wierze. Wypracowanie o potędze miłości. Podajcie jakieś artykuły gdzie np ktoś oddal za kogoś życie z miłości

Gość gość
Nie dość, ze jesteś pustotą emocjonalną to w dodatku intelektualną. Google gryzie? Jakbym chciała robić za wyszukiwarkę to bym sobie na czole wytatuowała "search". Mogę pomoc poprawić wypracowanie, ale nie szukac artykułow, wierszy itd bo idiotce się nie chce.

Gość gość
Dobrze, ale jak wpisze w Google to polowa bd miała to samo.. ale ok

Gość gość
No to już Twój problem, że będziesz korzystać z pierwszych lepszych źródel zamiast przejść do magicznej 2 str. I o ile wiem umiejętność logicznego myślenia, wyciagania wniosków i zgrabnego łączenia faktów nie jest powiązana z miłością. A tylko te pierwsze rzeczy wystarczą bys napisała interesującą pracę.

Gość gość
Yhm.. Proszę cie, nie kloc sie. Bardzo tego nie lubie, a wszyscy lidzie to robia, czepiają sie i twierdza ze nie tylko..cos tam coś tam. i pewnie zaraz napiszesz 'nie kloce sie, tylko..', jeśli tak odpuść sobie. Ludzie są straszni. Spytałam, czy ktoś zna jakas cie kawa historie godna poruszenia. Ale nie, jestem idiotka, której nie chce sie szukać itp. litosci. Taka traktujecie drugiego człowieka, ze chcecie mu wszystko powytykac, uświadomić jaki jest głupi, leniwy itd. I jak tu pisać o miłości?

Gość gość
i Właściwie to nie wiem, co wpisać żeby coś dobrego znaleźć.. A poza tym nie wiem jak zacząć, jak opisać miłość, no nie wiem. Temat bardzo trudny, na trudniejszy nigdy nie pisałam.

Gość gość
Będę wdzięczna..

Gość gość
napisz to wlasnie, co tu zaczęłas, Ze nie znasz milosci, mimo ,ze wszyscy w nia wierza i jej doswiadczaja. Napisz, dlaczego , co oniej wiesz ( no czytalas pzreciez jakies ksiaki czy widzilas filmy) - ale ze to do ciebie nie pzremawia i rozwiń dlaczego. Gdybym byla nauczycielką, zainteresowałaby mnie nie toi docenielabym taka wypowiedź ( w odroznieniu od zrzynanej z googli).

Gość gość
Proszę nie. Tu nie chodzi o to ze w nią nie wierze. Być może ona jest, ale dopóki nie poznam, nie uwierzę. Nie chce pisać ze jej nie ma bo praca nie na temat. Muszę napisać o potędze miłości i podać sytuacje...

Gość gość
Napisz ze miłość to stan emocji aby i koniec kropka