Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie czy wy tez nie potraficie pojac

Polecane posty

Gość gość

kiedy to tyle sklepow sie naotwieralo? co krok to inny a w nim te same szmaty. w ogole jak widze tyc ludzi obladowanych siatami a w kazdej z nich inna sciera to smiac mi sie chce. kiedys tego wszystkiego nie bylo ludzie mili malutko ubran, a teraz?

Gość gość
mi tam się podoba, dzięki temu zawsze gdzieś jest promocja i zawsze mogę kupować na promocji :P

Gość gość
ale o co ci chodzi? Sklepy ci przeszkadzają czy ludzie z siatami? A nie lepiej zająć się swoim zyciem i olać sklepy i tych ludzi? :)

Gość gość
to nie kupuj, miej malutko ubrań :D

Gość gość
no to nie kupuj w galeriach, kupuj w butikach dla pań ą, ę. albo szyj u krawca

Gość gość
a ja dzis bylam w szoku weszlam do butiku zobaczylam kiecke, zabraklo mi 5 zl wiec pytam sprzedawczyni czy moge doniesc jak bede jechac na niemiecki ona ze nie wiec nie kupilam. potem jechalam z mama na niemiecki a jak wracalysmy zatrzymalysmy sie przy galerii . Identyczna kiecke plus spodnice kupilam za te pieniadze co bym w butiku dala tylko za kiecke. wiecej do tego butiku nie ide, zdzieraja jak nie wiem

Gość gość
no to nie kupuj w galeriach, kupuj w butikach dla pań ą, ę. albo szyj u krawca x ta wypowiedz jest skierowana do mnie? nie jestem żadną panią ''ą, ę'' po prostu widze jakie szmaty dzisiaj sprzedają i większość moich znajomych widzi to samo, ale jak dla ciebie te łachy są pierwsza klasa to gratuluje gustu, w butikach już są lepsze ubrania

Gość gość
nic mi nie przeszkadza tylko zastanawiam sie po co ludzie wydaja tyle kasy na ubrania kiedys ludzie mieli w nosie jak wygladaja, a teraz tak sie przejmuja kazda p*****la. i tyle kazdy ma prawo zastanawiac sie nad czym chce i tyle nie musisz czytac jak ci nie pasi!

Gość gość
gdzie napisałam, ze pierwsza klasa? wg mnie po prostu da sie znaleźć fajne rzeczy, a nie brać pierwsze lepsze z brzegu. skoro Ty nei mozesz tego pojać to tylko te dwie opcje ci zostaly. a Ty jedynie marudzisz (chuj wie po co). To jakieś hobby popularne na kafe?

Gość gość
a czy ja napisałam kretynko że biore wszystko pierwsze lepsze z brzegu? czasem coś fajnego wyszperam, ale wiekszość rzeczy to szmaty

Gość gość
jak będe miała ochote to będe marudziła od tego jest forum ( i chuj ci do tego)

Gość gość
Gdzie ja Cię wyzywam? Żenująca jesteś kobieto, za grosz kultury. Przeczytaj sobie może swoje wypowiedzi raz jeszcze i zastanow się nad sobą.

Gość gość
najpierw zastanów sie sama nad sobą, napisałaś mi że jestem panią ą ę, a co cie to obchodzi że nie podobają mi sie jakieś ubrania? zajmij sie sobą

Gość gość
a ja lubię mieć dużo ubrań, gdzie Ty widzisz problem

Gość gość
a teraz sie jeszcze klocicie co za durni ludzie!

Gość gość
to jest tak jak ktoś głupio komentuje:)

Gość gość
w tym ze jedynym waszym celem zyciowym jest zapchanie szafy ubraniami glupia moda. ale dobra koncze temat bo nie ma sensu pisac o tym co mysle widac ze nie rozumiecie.

Gość gość
tepa istoto glupio komentujesz ty i zamknij jape.

Gość gość
ja komentuje? ty zaczełaś mnie komentować, ja ciebie nie skomentowałam tępa kretynko sfrustrowana, zamknij morde i wypier/dalaj zająć sie swoimi łachami

Gość gość
Jest podaż, to jest popyt.

Gość gość
Cóż, autorka w swoim chamstwie się rozkręciła. Ja wciąż Cię nie wyzywałam, ale widać inni uznali, że nie trzeba Ci okazywac minimalnego szacunku. Jak widać możliwe, że slusznie ;)

Gość gość
Chamstwo na tym forum to prawie normalka. Mnie zawsze rozwala "Łacina" . Gdy brakuje argumentów to najlepiej komuś nabluzgać.

Gość gość
najlepiej głupio nie komentować nie szanuje takich sfrustrowanych bab