Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam pytanie, czy moje objawy mogą wskazywać na ciążę? W poniedziałek bolała mnie głowa w nocy z poniedziałku na wtorek wstałam w nocy do toalety co mi się nie zdarza czułam nacisk na pęcherz i na sam koniec oddawania moczu takie dziwne uczucie opuchnięcia wszystkiego wewnątrz, gdy wstałam rano ponownie czułam potrzebę pójścia do toalety na koniec oddawania moczu zauważyłam jaśniutką krew na sedesie i na papierze toaletowym tego dnia chodziłam często do toalety i na koniec siusiania czułam dziwne obrzmienie narządów. Następnego dnia udałam się do lekarza myśląc że to zapalenie pęcherza ale wyniki badań krwi i moczu są bardzo dobre, czy to mogło być zagnieżdżenie? Czuję cały czas jakieś bulgotanie w brzuchu kłucie w pochwie, przy siedzeniu czuję w podbrzuszu jak bym miała wypełniony pęcherz dziwnie mi przeszkadza, jestem cały czas zmęczona i śpiąca mam wzdęcia, gazy i cały czas mi się odbija. To mój 28 dc, ale cykle od zawsze mam nieregularne testy wychodzą negatywne :( Co myślicie?

Gość gość
Nie jesteś

Gość gość
Również uważam że na objawy jest za wcześnie...

Gość gość
nigdy nie miałam takich objawów jestem pierwszy cykl po HSG

Gość gość
jakies zapalenie

Gość gość
ile po hsg jesteś?

Gość gość
wydaje mi się, że to by wyszło w badaniu krwi jeśli było by to zapalenie z wyniki w normie się mieszczą

Gość gość
a hsg miałam 11 dnia cyklu tj. 17 dni po

Gość gość
nie wkrecaj sobie.

Gość gość
może macie rację już mi na głowę chyba pada :( :P

Gość gość
wiesz, chyba my, osoby, ktore chcialyby miec dziecko, za duzo sobie wkrecaja... ja tez czulam pare dni po owulacji bole w podbrzuszu..i w ogole ciagle mi sie zdawalo, ze jednak chyba jestem w ciazy.. to bylo nawet w tym miesiacu. NIestety @ przyszla trzeba odpuscic i o tym tak nie myslec.Bedzie co ma byc :)