Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zafiras

test ciążowy i plamienie

Polecane posty

Gość Zafiras

Witam. Podczas stosunku z moim partnerem strasznie mnie bolało więc odrazu przetwalismy przez około 20-30minut było mi niedobrze i bardzo mnie bolało w podbrzuszu. Na 3dzien zrobiłam testy. Około kilku dni temu(5-8dni) robiłam dwa dni z rzędu testy ciążowe i wyszły pozytywne każdy z czterech. Lecz dzisiaj 26.09.14 zachodzie do WC i widzę brązowe plamienie po skończeniu robienia siku wytarlam a tutaj jakby okres tylko różowe po kolejnych minutach -60 może więcej dalej jest plamienie brązowe. O co chodzi czy testy ciążowe były złe czy też coś jest nie tak? Dopiero w październiku lecę do Polski zgłosić się do ginekologa? Czy może jeszcze zrobić test w Polsce dla pewności?

Gość gość
3 dni po stosunku miałaś pozytywne testy?

Gość Zafiras
Nie. O.o Wcześniej z około 2-3tyg jak nie więcej. A to było tuż przed zrobieniem testów.

Gość Zafiras
Był stosunek i spuścił się. Po dwóch czy trzech tyg porostu kolejny stosunek z kilku wcześniejszych, zabolało mnie i potem dopiero zrobiłam testy.

Gość gość
jeżeli jesteś w ciazy, a masz brązowe plamienie, to nie świadczy to o niczym dobrym, bo o spadku progesteronu, a to z kolei może prowadzić do poronienia

Gość Zafiras
Lecz dopiero 5 października mam lot zabukowany do Polski? Jak poczekam to nic się nie stanie?

Gość gość
Tego akurat nikt nie wie czy stanie się czy nie. Każdy organizm jest inny. Może skonsultuj się z lekarzem telefonicznie. Plamienie w ciąży jest niebezpieczne.