Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kollii99

Mam problemy w pracy, żyję w związku na odległość... co dalej?

Polecane posty

Gość Kollii99

Mój mężczyzna ma lepsze zajęcia niż rozmowa ze mną. Cały dzień nie mam z nim kontaktu, nie odpisuje, nie oddzwania. Boli mnie to. Co radzicie?

Gość gość
mój facet pracuje za granicą. choćby po 20h na nogach znajdzie chwilę dla mnie. ja tak samo i do 3 w nocy będe siedzieć x twojemu rtaczej nie zalezy na tym związku

Gość Kollii99
Przykra prawda, ale prawda...

Gość gość
zakończ to lepiej, bo nic nie rozwiążesz

Gość Kollii99
Zakończyć nie jest mi łatwo, kocham go, nie wiem czemu kolejny raz przeżywam rozczarowanie

Gość gość
będe przykra, ale wolisz czekać az jego laska tam zaciązy i on uzna, ze jednak nie wypada tego ciagnąć?

Gość Kollii99
Nie, wolę chyba pocierpieć... Tylko jak mu to powiedzieć? Trudno przez gg lub tel

Gość gość
są ludzie co po prostu urywają kontakt, albo pisza smsa więc rozmowa telefoniczna i tak wygląda przy tym bardzo przyzwoicie.

Gość gość
Nie zalezy mu na tobie nie miej zludzen, nie przez tel.tego nie koncz bo to brak szacunku i swiadczy o niedojrzalosci.

Gość gość
ma do niego jechać specjalnie?

Gość gość
Mam to samo autorko. Faceta za granicą, który nawet nie raczy odpisać, a jego rozmowy ze mną to same pretensje ostatnio :( Kocham go, jeszcze kilka tygodni temu było pięknie, a teraz... Z nim źle, a bez niego jeszcze gorzej ;/

Gość gość
Po prostu olej, nic im nie piszcie. Skoro oni już do was nie piszą to oczywiste że was nie chcą więc nie ma sensu do nich pisać jakichś listów na zakończenie zwiazku bo oni i tak mają was w doopie.

Gość Kollii99
Mam to samo autorko. Faceta za granicą, który nawet nie raczy odpisać, a jego rozmowy ze mną to same pretensje ostatnio smutas.gif Kocham go, jeszcze kilka tygodni temu było pięknie, a teraz... Z nim źle, a bez niego jeszcze gorzej ;/ Możemy pogadać na mailu?

Gość gość
Możemy :) Podasz?

Gość Kollii99
mall89@interia.pl Mój mail

Gość myszko_Ty_moja
'Faceta za granicą, który nawet nie raczy odpisać, a jego rozmowy ze mną to same pretensje ostatnio. Kocham go, jeszcze kilka tygodni temu było ..... ' No właśnie, co było kilka tygodni temu ? Założę się o dobry koniak, że kilka tygodni temu omawiali jego wyjazd do pracy za granicę i gostek w końcu znalazł świetną robotę od świtu do zmierzchu , wynajął jakąś kawalerkę i zarobiony jest i padnięty pod wieczór i nie ma siły nawet na rozmowy ale zaproponował swojej , mam świetną pracę i lokum, przyjedź do mnie i jakoś się urządzimy a kobieta odpowiedziała, że Mamusia już jest stara i trzeba pilnować dobytku aby złodzieje nie rozkradli, więc musi Mamusię przypilnować i dobytku a poza tym języka obcego nie zna i zgubi się w tłumie , więc wcale nie jestem zaskoczony tym, że facet się wścieka na 'tłuka' , która poza swoją wsią nie widziała drugiej strony rzeki